Рубрики: Новини
31.05.2024 20:41

До мільярдера Мохаммада Захура були незавидні кандидати: всі чоловіки найбагатшої співачки України Камалії

Особисте життя найзаможнішої співачки України — Камалії — сповнене любовних інтриг і несподіваних поворотів. Багато чоловіків намагалися завоювати її серце до мільярдера Мохаммада Захура.
Поділитися

Життя Камалії, відомої української артистки, було насичене не лише яскравими виступами, але й драматичними історіями кохання. До зустрічі з мільярдером Мохаммадом Захуром вона пережила кілька невдалих романів.

З першим обранцем дівчина виступала разом у гурті. Кохання затьмарило голову Камаліії, тому вона не бачила очевидних недоліків свого партнера: тяга до спиртного, неохайність, лінь. Її мама Інна Петрівна була дуже стурбована цією ситуацією, але усвідомлювала, що ультиматуми на доньку не подіють.

Тоді жінка обрала інший шлях, вирішивши відкрити Камалії очі. Разом з артисткою та її хлопцем Інна Петрівна ходила в гості. Коли хлопець був напідпитку, жінка взяла його телефон, щоб показати Камалії повідомлення з нього. Зрештою співачка зрозуміла, що зробила помилку, та розірвала взаємини.

Камалія розповіла, як зустріла Захура та з ким була у стосунках до нього

На жаль, друге кохання також виявилося невдалим. Цього разу дівчина закрутила роман з кримінальним авторитетом. Дійшло до того, що новий чоловік Камалії погрожував ізолювати співачку від зовнішнього світу. В той момент пара знаходилася в Криму, і у дівчини не було ні грошей, ні знайомств.

Вихід знову знайшла мама, яка була поруч з донькою. Позичивши гроші у покоївки, жінки втекли вночі з будинку, переховуючись по кущах. Коли вдалося добратися до вокзалу, Інна Петрівна купила два квитки, і разом з донькою відправились до столиці.

Третій обранець проявляв неймовірну байдужість до Камалії. Хлопець працював слідчим, і дівчині постійно доводилося його вмовляти кудись піти. Інна Петрівна розуміла, що у нього, ймовірно, хтось є. Однак через неймовірне кохання співачка не хотіла бачити очевидне і навіть погрожувала щось з собою зробити, аби не їхати в концертний тур.

Проте і цей складний етап за підтримки люблячої мами Камалія змогла подолати. Після цього її чекало безмежне щастя з достойним її чоловіком, який подарував їй розкішне життя, а головне — своє щире кохання.