Камалія зізналася, як вони з мільярдером Захуром поділили майно і кому дістався їхній розкішний палац

Камалія зізналася, як вони з мільярдером Мохаммадом Захуром поділили майно і кому дістався їхній розкішний палац. Колишній чоловік знаменитості здивував рішенням.

Найбагатша співачка України Камалія минулого року змогла здивувати публіку зізнанням про розлучення, в яке спочатку шанувальники навіть не повірили. Так, сила кохання співачки та її обранця мільярдера Мохаммада Захура була настільки сильною, що публіка не змогла прийняти той факт, що ця історія любові просто закінчилася.

Однак вони знову і знову давали надію на воз’єднання, адже з’являлися разом на різноманітних заходах і навіть їздили у спільні відпустки.

Камалія розповіла, як вони з Мохаммадом Захуром поділили майно

Ольга Цибульська розповіла про зміни в особистому житті Камалії
Камалія розповіла, як вони з Мохаммадом Захуром поділили майно

Так само публіка помітила, що співачка продовжує жити у їхньому палаці, де вони були сім’єю впродовж 20 років. Це наштовхнула багатьох на думку, що вони або не розлучилися, або планують зійтися.

Нещодавно співачка підтвердила, що дійсно знаходиться у розлучені з мільярдером, адже одружувалися вони за шаріатом. Окрім того мова зайшла і про розподіл майна.

За словами артистки, поки що вони з колишнім не обговорювали поділ майна. Вона каже, що навіть не знає, чи будуть вони цим займатися у майбутньому. Однак екс-подружжя дійшло згоди, що маєток під Києвом, в якому вони раніше жили, перейде у спадок 10-річним донькам.

“Це спільний будинок, в майбутньому – це будинок наших дітей. Ні, ми ще майно не ділили. Чи плануємо – не знаю”

Нагадуємо, що зараз дочки пари знаходяться у Великобританії. Дівчата проходять навчання в Лондоні і поки що не планують повертатися до України. Хоча неймовірно сумую за батьківщиною. Співачка регулярно їздить до своїх дітей, і кожна зустріч супроводжується сльозами та обіймами.

Для зіркової мами це стало найбільшим випробуванням у житті — знаходитися на відстані зі своїми дітьми, за народження яких вона боролася свого часу впродовж 10 років. У колишнього чоловіка зірки є також двоє дітей від попередніх стосунків.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.