|
02.06.2024 10:11

МастерШеф 13 сезон 17 випуск від 01.06.2024: хто з учасників покинув шоу – “Яка я рада. Справедливість є”

Хто покинув “МастерШеф-13” стало відомо. Суддя назвали імена учасників, які більше не зможуть боротися за право стати переможцями, і цими учасниками стала Оля та Люба.

Хто покинув МастерШеф-13

Початок кулінарного тижня почався з несподіванок. Щойно учасники зайшли на кухню, всі помітили загадкові бокси, які одразу налаштували їх на складне випробування. Виявляється, судді проекту МастерШеф хотіли перевірити, чи вміють аматори знаходити баланс між ціною закуплених продуктів та фінальною вартістю страв.

Саме тому Ектор Хіменес-Браво продавав головні лоти, тобто продукти під коробками для трьох команд, а Володимир Ярославський пропонував додаткові лоти, які зменшували чи підвищували шанси кухарів на успіх.

Страва команди, яка сподобалася суддям отримала подвійну винагороду, а от ті, хто зіпсував смак даремно витратив гроші. Переможцем конкурсу стала команда, яка змогла заощадити та здивувати суддів. Результатів конкурсів у випуску стало відомо, що підуть Оля та Люба.

Примітно, що таке рішення зустріло схвалення від аудиторії, і у коментарях під публікацією на офіційній сторінці що в соціальній мережі Instagram користувачі здебільшого ділилися своїми хорошими враженнями від даного кроку.

Хто покинув МастерШеф-13. Скріншот коментарів під публікацією шоу

Нагадуємо, що трансляція даного проекту була зупинена 2 роки тому в результаті подій в Україні. Незабаром аудиторія неодноразово просила продюсерів відновити трансляцію, однак це було неможливо через відсутність спонсорів. Все ж таки кулінарне шоу стало першим розважальним шоу, яке з’явилося на екранах після 24 лютого.

При цьому вдалося і задовільнити потреби глядача, і при цьому не віддалятися від актуальних тем в країні. Часто сценаристи пропонують взаємодію між кухарями та захисниками, волонтерами, тощо. Також на екранах постійно звучать історії про те, якими були ці 2 роки у аматорів.