“Все пройшло бездоганно”: зірка “МастерШеф” Тетяна Літвінова розкрила таємницю своїх пластичних операцій

Кулінарка Тетяна Літвінова не приховує, що змінювала себе використовуючи допомогу спеціалістів. Що саме не задовольняло жінку та чи отримала вона бажаний результат?

Екссуддя проєкту “МастерШеф” Тетяна Літвінова поділилася власним досвідом пластичних операцій. Вона не приховує, що наважилася звернулися до хірургів, адже вони допомогли жінці не тільки виглядати, як молодесенька дівчина, а й відчувати себе значно привабливішою. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Тетяна Літвінова розповіла про всі свої пластичні операції
Тетяна Літвінова розповіла про всі свої пластичні операції

На думку Літвінової, жінка після 45 має мати знайти свого пластичного хірурга. Саме він допоможе жінці змінити себе на краще. Чого дуже задала Тетяна, а після операції зрозуміла, пішла на такий важливий крок не дарма. Нині вона повністю задоволена власним зовнішнім виглядом та відчуває себе на 20. А як то кажуть – полюби себе і тебе полюблять інші.

“Щиро вважаю, що дівчина в 20 повинна знайти свого гінеколога та дантиста, а жінка після 45 – знайти свого пластичного хірурга”, – написала Тетяна.

Тетяна Литвинова розповіла про всі свої пластичні операції
Тетяна Літвінова розповіла про всі свої пластичні операції

Жінка зізналася, що за один раз зробила цілих три операції: пластика вище пояса без імплантантів, пластика шва після кесаревого розтину та ліпофіллінг. Для довідки, ліпофіллінг – це процедура, при якій власний жир пацієнта використовується для вирівнювання нерівностей обличчя, відновлення обсягів або підвищення контурів. Лікарі ввели власний матеріал у вилиці жінки, зробивши їх більш виразними без використання філерів та силіконів.

За словами Літвінової, через початок повномасштабної війни, вона не змогла навідувати лікаря для обстеження після операції. Дякувати долі, все пройшло без ускладнень, а шлях реабілітації пройшов безболісно та швидко.

“Через початок війни, я не змогла показатись жодного разу і все пройшло бездоганно”, – поділилася кулінарка.

Тетяна Литвинова розповіла про всі свої пластичні операції
Тетяна Літвінова розповіла про всі свої пластичні операції

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.