Рубрики: Новини
02.06.2024 13:38

“Хочеться кращого результату”: Лілія Ребрик розповіла, як відновлює фігуру після народження третьої дитини

Відома українська телеведучи Лілія Ребрик не приховує, що після пологів її фігура не ідеальна. Проте, жінка працює над відновленням своєї форми.
Поділитися

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик дуже відкрита зі своїми підписниками. Жінка з задоволенням розповідає про стан справ у своєї родини, свої відчуття та емоції. Попри хейт, що ллється на “дику” родину, жінка не втрачає оптимізму та старається подарувати своїм донечкам щасливе дитинство. Крім того, жінка не забуває про власне добробут та старається постійно розвиватися, як морально, так і фізично.

У інтерв’ю для порталу kp.ua, жінка розповіла, як відновлює свою фігуру після пологів. За словами зірки, вона ще не прийшла до свого ідеалу. Проте, вона відзначила, що отримує чимало компліментів від оточуючих, які дивуються її результатам.

“Ми, дівчата, такі вимогливі до себе, що нам завжди хочеться кращого результату. Я ще не в тій формі”, – зізналася Ліля.

Лілія Ребрик пояснила, як відновлює форму після пологів

За словами зірки, вона поки не сидить на дієті, адже годує грудним молоком маленьку Аделіну, але задля здоров’я донечки перейшла на корисне харчування. Вона впевнена, коли людина відповідальна тільки за себе, то може нехтувати певними порадами та правилами, а ось відповідальність за маленьке життя додає свідомості.

“Коли ти належиш маленькій людині, треба дбати про себе якісніше”, – поділилася телеведуча.

Лілія Ребрик пояснила, як відновлює форму після пологів

Ребрик розповіла, що коханий підтримує її та повністю задоволений її зовнішністю. До того ж на думку Лілії, щастя не в ідеальній фігурі, а у коханні та взаємній повазі. Вона впевнена, що зможе прийти й до ідеальної форми, якщо захоче звісно. Проте, зараз жінка старається більше уваги приділяти донечкам, а не спорту та дієтам.