“Дуже сумую”: 69-річна Алла Кудлай зізналася, де зараз знаходяться її єдиний син і невістка з онуками

Відома українська співачка Алла Кудлай розповіла, де находиться її родина та як часто їм вдається зустрічатися. Крім того, артистка зізналася, що її онуки мають хист до творчості.

Відома українська артистка Алла Кудлай не часто розповідає про своє життя. Вона майже не веде соціальні мережі та рідко дає інтерв’ю. Проте, для Rostyslove Production жінка заробила виключення та розповіла, як змінилося життя її родини.

Як повідомила зірка, вона з її єдиним сином Максимом наразі у Києві та перебувають там з початку повномасштабної війни. Вони спільно вирішили залишитися у столиці. А ось її невістка та онуки, задля безпеки, поїхали за кордон. Зараз вони проживають в Англії.

Алла Кудлай розповіла, де перебуває її син і невістка з онуками
Алла Кудлай розповіла, де перебуває її син і невістка з онуками

Зірка буде сумує за близькими, адже після від’їзду вони майже не бачилися. Лише одного разу Марта Спіженко привозила дітей в Україну і то лише на два тижні. Звісно, Аллі не вистачає часу з онуками, а онукам не вистачає уваги бабусі. Проте, жінка не засмучується та з нетерпінням чекає на близьких вдома.

“З початку війни вони приїжджали лише раз на два тижні. Дуже сумую за своїми онуками, чотирирічним Андрійком і Уляшкою, якій 10 років буде ось. І звісно, за своєю невісточкою Мартою Спіженко, моєю красунею і співучим соловейком. У неї неймовірний тембр голосу. Уляна та Андрійко також співають”, – розповіла артистка.

Алла Кудлай розповіла, де перебуває її син і невістка з онуками
Алла Кудлай розповіла, де перебуває її син і невістка з онуками

Співачка зазначила, що її онуки мають хист до співів та творчості. За кордоном вони не сидять на місці, а постійно беруть участь у різноманітних конкурсах. Вона пишається ними та сподівається на їх скоріше повернення додому. Жінка дуже скучила та хоче вже в живу побачити їх таланти та успіхи.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.