Рубрики: Новини
02.06.2024 21:15

Павло Зібров не став ходити навколо і прямо висловився про Винника та Яму: “Їх немає, їх викреслили не ми”

Знаменитий український виконавець Павло Зібров вперше висловився про повернення Олега Винника та Влада Ями. Що думає народний артист України?
Поділитися

Неодноразово українські продюсери говорили про те, що вітчизняний шоу-бізнес вельми маленький, і його необхідно розширювати. Тим паче, що в потенційних глядачів та слухачів на той момент в державі було декілька десятків мільйонів.

Тому у його ряди потрапляли усі ті, хто бажав багато працювати та демонструвати свій талант. Їм сприяли різні шоу талантів, і соціальні мережі, тощо. Зірка деяких зайшло за обрій, деяких досі палає на небі. 10 років тому частина суперзірок обрала не українську аудиторію. Інша частина, такі як Гайтана, Міка Ньютон, Lama попро шалену популярність почали зникати. І подібна історія повторюється. Однак вже через інші причини.

Павло Зібров публічно висловився про Олега Винника та Влада Яму

 Павло Зібров публічно висловився про Олега Винника та Влада Яму

Так, шоу-бізнес знову став меншим через втечу деяких зірок закордон. Зокрема, мова йде про Олега Винника та Влада Яму. Якщо останній продовжує знаходитися на зв’язку та підтримує спілкування зі своїми співвітчизниками, то Олег майже не з’являється в інформаційному просторі, і продовжує дотримуватися версії про свою хворобу. Однак, публіка вірить йому все менше і менше.

У різноманітних інтерв’ю журналісти постійно питають у зірок, що вони думають на рахунок Олега та Влада. Мовляв, чи вийде у них повернутися до України та зайняти свою минулу нішу. Нещодавно таке саме питання отримав Павло Зібров, який не став ходити навколо і одразу заявив, що шанси на це мізерні.

“Їх немає, їх викреслили не ми, їх викреслив народ український. Ми не кажемо ні про Винника, ні про Яму. Вони дорослі люди, вони зробили свій вибір, підписалися і поставили печатку. Все! Яке питання до українців? Немає питань!Вони не вийдуть, ніхто сюди не прийде”, – сказав Зібров в інтерв’ю Анжеліці Рудницькій.

Нагадуємо, що подібними думками також ділилися Оля Полякова, Юрій Горбунов та інші знаменитості, які все менше і менше симпатизують своїм колегам-втікачам.