|
03.06.2024 11:51

Ольга Сумська несподівано звернулася до старшої доньки, яка живе з росіянином: довго чекала цієї нагоди

Ольга В’ячеславівна завжди захоплювала своєю надзвичайною любов’ю до сім’ї. Що би не відбувалося, артистка завжди з великим трепетом відгукувалася про своїх батьків, сестру, зятя, дітей чи племінників. І здається, що так само важко вона проживала будь-які негаразди, які ставалися з ними.

Ольга Сумська публічно звернулася до старшої дочки Антоніни Паперної

Ольга Сумська публічно звернулася до старшої дочки Антоніни Паперної

Втім, як і будь-яка мама Сумська рано чи пізно мала відпустити своїх спадкоємців. Зокрема її старша дочка Тоня Паперна 10 років тому захотіла переїхати до російської федерації.

Це бажання нібито було продиктовано не політичними поглядами, а її мрією виступати у певному театрі. Для цього їй також потрібно було громадянство. До Москви дівчина переїхала, але бажаний паспорт вона не бачила ще довго, якщо взагалі змогла стати росіянкою.

Досі родина не може відповісти на це запитання. Ольга Сумська запевняє, що не знає, який паспорт у її дочки. Втім, цілком логічно, що після весілля з російським актором Тоня без проблем могла отримати бажаний документ, тим паче, що вона народила від нього двох дітей.

Після 24 лютого публіка очікувала, що Антоніна заговорить вголос про свою позицію, як і її колеги українського походження в Москві. Але дочка Ольга Сумської не пішла на це, і попри те, що матір намагалася її захистити перед публікою, почала виходити на червоні доріжки та навіть зніматися в російських серіалах.

Пізніше Сумська заявила, що навіть не буде намагатися захистити свою доньку перед публікою, адже це буде неетично. І вперше за тривалий час після довгого мовчання публічно звернулася до спадкоємиці, привітавши її з днем народження.

Ольга Сумська показала свою старшу дочку у день її народження

Цікаво, що акторка дуже гостро реагує на критику її дочки в мережі. Вона вже встигла посваритися через це з Ігорем Кондратюком, а також не стала мовчати, коли її племінник В’ячеслав Хостікоєв заговорив про те, що Тоня не приїхала навіть на похорон своєї бабусі.