Рубрики: Новини
05.06.2024 09:13

“Причина очевидна”: 45-річна Маша Єфросиніна уперше прокоментувала чутки про розлучення з Тимуром Хромаєвим

Мережею ширяться чутки про розлучення відомого подружжя Єфросиніної та Хромаєвого. Пара вирішила розповісти, що відбувається та розставити всі крапки над "ї".
Поділитися

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вийшла заміж у далекому 2003 році. Її законним чоловіком став Тимур Хромаєв, якому Маша народила двох дітей. Попри всі складнощі, що відбувалося у стосунках подружжя, вони досі залишаються разом. Проте, нещодавно мережею почали ширитися чутки про розлад у родині. Щобільше, розмова торкнулася ймовірного розлучення пари та зради зі сторони чоловіка.

У своєму новому проєкті “Квиток на Марс“, у центрі якого – відвертий діалог із чоловіками, Єфросиніна вирішила розставити всі крапки над “ї” та відверто поговорила з чоловіком при камерах. Виявляється про власне розлучення Маша дізналася від доньки.

“Наша донька присилає мені TikTot, де написано отакезними літерами: Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв розлучаються. Причина очевидна – молода коханка”, – розповіла ведуча.

Єфросиніна вперше прокоментувала чутки про розлучення

Найбільше здивування жінка виказала через чутки про ймовірну коханку коханого. Вона не розуміє, як могла заскочити чоловіка з іншою, адже для цього їй потрібно було б з’явитися за місцем його військової служби.

“Застала чоловіка з молодою коханкою. “Застала”, я нікого ніде не заставала. По-друге, де я тебе мала застати, приїхати на Запорізькій напрямок, відкрити вашу чоловічу хатинку, вбігти і сказати “ах ти курва, відчепися від мого чоловіка””, – пояснила Маша.

Єфросиніна вперше прокоментувала чутки про розлучення

Тимур не виказав жодного здивування з цього приводу. Виявляється, добрі люди вже донесли до нього цю інформацію. Чоловік зізнався, що дійсно у стосунках пари є певні проблеми. Проте, нічого критичного. Головною причиною їх негараздів є відстань.