Алла Кудлай пригадала свою останню зустріч з Ніною Матвієнко і вразила зізнанням: “Я сильно плакала”

Народна артистка пригадала, як познайомилася з Ніною Матвієнко. Кудлай розповіла про співпрацю з легендою та зізналася, що багато чим зобов'язана артистці.

Народна українська артистка Алла Кудлай досить довгий час товаришувала з легендою української естради Наною Матвієнко. Співачки не тільки тісно співпрацювати, а й підтримувати дружні стосунки. У інтерв’ю для Rostyslove Production, жінко розповіла про знайомство, спілкування та останню зустріч з Ніною Митрофанівною.

Артистка згадала, як у далекому минулому розпочинала свою музичну кар’єру. Тоду, доля привела її до хору ім. Г. Верьовки, де познайомилися виконавиці. За словами Алли, Матвієнко відразу проявила прихильність до неї та всіляко їй допомагала.

“Завжди спілкувалися, вона мене вчила. Дуже вона мені допомагала і пісні давала. Навіть художницю свою дала, яка зробила для мене перший костюм з головним убором”, – пригадує Алла.

Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко
Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко

Крім того, жінки спілкуватися й на особисті теми. Досвідчена Ніна ділилася з подругою не тільки порадами щодо співу та вокалу, а й рецептами смачнючих страв. одну з них Кудлай готує й донині.

“Вона така щира була. Я досі печу пиріг за її рецептом з пісочного тіста та згадую її добрим словом”, – зізналася артистка.

Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко
Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко

Крім того, Алла пригадала останню зустріч з зіркою. Тоді, вони перетнулися на благодійному концерті. Вона й подумати не могла, що бачить Ніну Митрофанівну востаннє. Звістка про смерть артистки, Кудлай сприйняла дуже болісно – довго плакала та не могла повірити у те, що це насправді сталося.

“Коли я дізналася сумну звістку, я дуже плакала. Бо я ось бачилася з Ніною, а більше її нема”, – поділилася співачка.

Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко
Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко

Нагадаємо, Ніна Митрофанівна відійшла в інший світ у жовтні 2023 року, всього за два дні до свого 76 дня народження. Ця втрата стала нестерпною не тільки для близьких зірки, а й для всього українського народу.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.