|
05.06.2024 12:00

Розлучниця Тоня Матвієнко зізналася, як до неї ставиться перша дружина Арсена Мірзояна: “Я образила людину”

Тоня Матвієнко розповіла, як до неї ставиться екс-дружина Арсена Мірзояна

На рахунок інтрижки між то нею Матвієнко та Арсен Мірзояном чутки поповзли майже одразу, коли ці двоє опинилися на зйомках. Між ними відчувалися хімія, певний зв’язок, емоції.

Лише пізніше Арсен Мірзоян зізнався, що дійсно мав романтичні почуття до своєї колеги, але прийняв рішення на рахунок цього далеко не одразу. Як зріла людина Арсен усвідомлював, що захопленість може швидко пройти, а от розчарування від зради не проходить інколи все життя.

Тоня Матвієнко розповіла, як до неї ставиться екс-дружина Арсена Мірзояна

Але час минав, а закоханість лише збільшувалася. Після гастролей, на яких були і Арсен Мірзоян, і Тоня Матвієнко було прийнято рішення на рахунок розлучення. Співак вже перебував у романі з артисткою і після повернення повідомив дружині про те, що вони розходяться. Чоловік залишив усе майно та гроші минулі сім’ї, адже в ній виховувалося двоє дітей.

А нова обраниця прийняла Мірзояна без копійки в кишені. Дарма, що Ніна Митрофанівна не хотіла цього, і дуже переживала за розбиту сім’ю. Утримати свою дочку не вийшло.

Лише нещодавно Тоня Матвієнко дала ексклюзивний коментар на рахунок колишньої дружини Арсена. Журналіст поцікавився в неї, чи спілкуються вони, і які в них стосунки. Співачка зізналася, що вони і ніколи не перетиналися, і вона прекрасно усвідомлює, що сильно образила жінку.

Я образила людину. Я це все розумію. Вона на мене ображена. Нам не було необхідності перетинатися, – заявила артистка.

До речі, Арсен Мірзоян також давав інтерв’ю, в якому зізнався, що образа його колишньої дружини до нього насправді не пройшла, і зрозуміти її можна. Хоча спілкування нібито абсолютно адекватне та тепле. Окрім того, сім’я робить усе можливе, щоб хлопці прекрасно спілкувалися що із матір’ю та сестричкою по-батьковій лінії.