“Ні на що не жалілася”: Арсен Мірзоян розповів про хворобу Матвієнко та про останні слова йому від легенди

Український співак вірменського походження Арсен Мірзоян відверто розповів причину смерті легенди української сцени, його тещі Ніни Матвієнко, а також, які останні слова від неї почув.

8 жовтня 2023 року пересічні громадяни були приголомшені сумною звісткою від української співачки Тоні Матвієнко. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram артистка повідомила про смерть своєї мами, легендарної співачки Ніни Матвієнко. Однак жодних причин, від чого саме пішла з життя легенда сцена її донька не повідомляла.

Дещо прояснити ситуацію та зізнатися у всьому наважився її зять, чоловік доньки, відомий артист Арсен Мірзоян. У новому інтерв’ю, на яке його запросив ведучий Слава Дьомін, чоловік вперше розповів, які останні слова почув від Ніни Матвієнко, а також про хворобу тещі.

Арсен Мірзоян скористався розлученням тещі Ніни Матвієнко
Арсен Мірзоян розповів про хворобу Матвієнко та про останні слова йому від легенди

Так, співак зізнався, що важко було бачити її та приїздити до неї в лікарню. Ба більше, спочатку Ніна Митрофанівна просила не їздити до неї, оскільки не хотіла, аби її бачили в такому стані. Потім вже приходили всі, хто міг, хто був вільний. Рідні привозили їй ліки, просто говорили та підтримували артистку. Дьомін поцікавився у Мірзояна, як довго це відбувалося, на що герой інтерв’ю відповів: “Місяць”.

Арсен відверто розповів, що Ніна Митрофанівна ніколи не жалілася, тому точно сказати, коли все почалося, йому, імовірно, важко. Каже, було дивним, коли їй різко стало погано, і всі не розуміли, що це може бути.

“Вона ніколи не жалілася, і все це я лишу для Тоні, якщо вона буде давати інтерв’ю, в неї є й остання промова Ніни Митрофанівни в телефоні”, – зізнався співак.

Дьомін після зізнань Мірзояна запитав у нього, чи можна допустити, що це була онкологія. Артист підтвердив здогадки та відповів: “Так, це онкологія”. Він додав, що не буде розповідати всіх подробиць, а залишить це для дружини.

Арсен Мірзоян зізнався, що привозив ліки не в останні дні життя Ніни Матвієнко. В ці моменти вона просто запитувала в зятя, коли це закінчиться. Останні слова, які встиг сказати Арсен Ніні, коли йшов з її палати: “На добраніч”.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?