|
05.06.2024 16:12

Гросу вразила кардинальними змінами після заміжжя: стала натуральною для свого нового чоловіка з амбіціями

Наприкінці 2022 року співачка Аліна Гросу, після низки драматичних подій в особистому житті, пов’язаних із зрадою коханого чоловіка та проблем зі здоров’ям, раптово вирішила переїхати до США, щоб підвищити майстерність вокалу та здобути освіту в одній із найпрестижніших шкіл акторської майстерності Лос-Анджелеса. Дівчина обрала собі житло і почала жити розміреним студентським життям, паралельно займаючись творчістю (Гросу переписала кілька своїх хітів українською мовою, а також випустила нові пісні), а у вільний від навчання час підробляла у ресторані.

Нове американське життя з головою поглинуло артистку. Аліна потроху відходила від стресу, і невдовзі в неї відбулася доленосна зустріч. Так, співачка раптово оголосила, що у її житті з’явився новий чоловік. Деталі Гросу розкривати не стала, просто зазначила, що дуже щаслива. Потім відбулося весілля, з якого співачка зробила справжній піар.

Аліна Гросу неочікувано заговорила про молодого коханця

Про нового чоловіка Аліни так нічого не відомо, проте в одному зі “сториз” співачка розповіла, що обранцеві дуже не подобається, що вона дуже схудла. А напередодні співачка почала замислюватися, щоб повернутися до натурального кольору волосся.

Аліна Гросу після заміжжя вирішила кардинально змінитися

Чи вирішиться артистка до таких кардинальних змін, поки що залишається загадкою.

Нагадаємо, що шанувальники досі гадають, за кого насправді Аліна вийшла заміж. Багато хто вважає, що це може бути російський актор Роман Полянський, з яким співачка мала бурхливий роман перед початком війни.

Аліна Гросу та Роман Полянський

Проте, як стверджує скандальний блогер Богдан Беспалов, посилаючись на ексклюзивну інформацію від якоїсь подруги співачки, чоловік Гросу – дуже знаменита людина з великими амбіціями. Пара навіть конкурує у творчості, тому робити свої стосунки публічними не поспішає, щоби не зашкодити кар’єрі. До речі, Гросу, яка відразу відреагувала на “інсайд”, нічого конкретного не сказала – не підтвердила і не спростувала чутки.

А що ви скажете з цього приводу?