|
05.06.2024 16:06

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт розповів, як йому вдалося виїхати за кордон: допоміг один друг

Олександр виїхав закордон весною 2022-го. Тоді зірка повідомив, що виїжджає абсолютно легально, зазначивши, що в нього якісь справи. І варто відмітити, що публіка тривалий час очікувала, що комік збирається повертатися.

Однак, склалося зовсім інакше. Проходили місяці і стало зрозуміло, що чоловік будує нове життя за кордоном. Окрім того, він придбав машину, знайшов собі житло, а також постійно з’являвся у кадрі із різноманітними друзями, яких у нього як виявилося в штатах вельми багато.

Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон

 Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон

Цілком можливо, що чоловік не поспішав говорити про своє не бажання повертатися додому через те, що не був впевнений, вдасться йому адаптуватися у США чи ні. В Україні чоловік тривалий час сидів без роботи, переживав любовну драму, а в Америці йому швидко вдалося встати на ноги: він гастролює з концертами, а також веде свій бізнес.

Неодноразово в нього розпитували, як же йому вдалося виїхати. І чоловік заявив, що його одразу ж випустили через стан здоров’я. Однак, нещодавно він у подробицях розповів, як насправді це сталося. Адже взагалі не попереджав своїх фанатів про те, що збирається емігрувати. Судячи з усього, таких планів і не було.

“У мене є друг Євген, з яким ми дружимо вже 19 років. Він мені каже: “Я їду в Америку, їдеш зі мною?”. А я якраз у такому емоційному стані й кажу: “Помчали”. Я виїхав з України офіційно і потім кілька разів повертався і виїжджав”

Так як Олександр тривалий час працював на студію Квартал постійно з’являлися чутки щодо його потужних зв’язків, які і дозволили йому нібито порушити закон. На цей раз Олександр запевнив, що жодним чином не отримував допомогу від влади.

“Жодної допомоги від чинної влади я не отримував. Мені все одно, що думають люди і що напишуть. Я розумію чим займатися і який мій шлях”