“Вагітна” Ксенія Мішина після розставання з Еллертом буде ростити дитину одна: екс-холостячці не звикати

Екс-холостячка Ксенія Мішина ніколи не приховувала від шанувальників, що вона мама. І навіть фото з вагітним животиком зірка не ховає подалі від очей.

Популярність Ксенія Мішина отримала ще до участі в романтичному проекті “Холостячка”. Акторка знялася в серіалі “Кріпосна” в ролі Лідії Шефер. Незважаючи на те, що її героїня персонаж негативний, публіка була зачарована красою і талантом знаменитості. А себе справжню вона показала саме в реаліті-шоу, куди вирушила на пошуки кохання.

Скептики не вірили, що в таких умовах можна по-справжньому закохатися, проте Ксенія довела протилежне. У фіналі вона вибрала коміка Олександра Еллерта, з яким продовжила відносини і поза камерами. Це не було схоже на чергову інтрижку, адже закохані з’їхалися, познайомилися з дітьми одне одного і подорожували всією новоспеченою сім’єю.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми

Здавалося, все ідеально, поки Мішина не приголомшила фанатів новиною – вони з Еллертом більше не пара. Судячи з усього, саме з її ініціативи, однак причин зірка називати не стала, і це досі залишається загадкою.

Підписники героїв “Холостячки” в соцмережах засмутилися, адже ще недавно ходили чутки про їхнє майбутнє весілля. Крім того, закохані неодноразово ділилися мріями про близнюків, яких вони хотіли народити і виховувати разом.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

У зв’язку з цим на нових фото Ксенії багато хто навіть намагався розгледіти натяк на зростаючий животик, хоча малювати в уяві вагітну Мішину не потрібно. Достатньо лише поглянути на її архіви, які вона сама публікувала в Інстаграмі.

Вагітна Ксенія Мішина
Вагітна Ксенія Мішина

На цьому кадрі актриса виношує свого сина Платона. Зараз хлопчику 9, і росте він без батька, оскільки у Ксенії не склалися стосунки з колишнім. Більше подробиць про це читайте тут.

Схожі статті