|
05.06.2024 17:11

Іванна Сасанчина обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре: як виглядає дружина переможця “Голосу”

Сімейне життя наймолодшого переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина з його дружиною Іваною нагадує американські гірки. Молода пара вже кілька разів розлучалася, мирилася, сходилася, потім знову розлучалася і так по колу. Можливо, про це так ніхто й не дізнався, якби не блог дружини Сасанчина – Іванни, яка публікує в Мережі абсолютно все.

Так, напередодні молода жінка знову вийшла в ефір у сльозах і поскаржилася на проблеми у сімейному житті, через які вона не почувається у безпеці та комфорті. Дівчина поскаржилася, що дуже багато працює, щоб покращити своє життя, однак усі її старання знецінюються. Ким? Не уточнила, проте, шанувальники і так усе зрозуміли, адже це далеко не перший ролик подібного контексту.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про складнощі сімейного життя

А поки всі обговорюють чергові негаразди в родині Сасанчин, Іванна вирушила в салон краси і зробила нову модну стрижку. Відмінне рішення для всіх, хто хоче себе трохи підбадьорити. На цей раз Іванна обрала каре. Хотіла коротше, але не наважилася.

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина зробила модну стрижку

Нагадаємо, що молодий співак Роман Сасанчин познайомився зі своєю майбутньою дружиною Іваною, яка на 4 роки старша за артиста, перед участю у другому Голосі. Далі відносини розвивалися дуже швидко. Пара розписалася, а потім оголосила про вагітність. Народилася дочка, яку назвали гарним ім’ям Елізабет і почалося рутинне сімейне життя. Вже за кілька місяців Іванна оголосила, що йде від Романа, потім було бурхливе примирення, яке завершилося вінчанням.

Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього

Нагадаємо, що нещодавно Іванна Сасанчина розповіла, що влаштувалася на роботу. Куди саме уточнювати не стала, але натякнула, що пов’язано із їжею. Також дівчина активно веде свій блог, де береться за будь-яку рекламу. Крутиться, як може, поки що молодий чоловік займаються творчістю і виступає на концертах.