“Просто залишив мені упаковку”: переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин мовчки краде парфуми у дружини

Роман Сасанчин – відомий український співак, який почав свою кар'єру ще у дитинстві на шоу "Голос країни". Саме там чоловік здобув дві перемоги, щоправда, у різному віці та у різних сезонах.

Відомо, що Рома вже доволі доросла людина і він має свою окрему родину, тобто, дружину і донечку, Елізабет. Хлопець дуже довго є відомою людиною, але зіркою його назвати складно, адже весь час на творчому шляху Сасанчина є якісь перепони. Але він не здається й навіть зараз під час війни намагається виборювати своє місце під сонцем і займатися тим, що йому насправді подобається, адже він в душі співак великої естради.

Роман Сасанчин у дитинстві
Роман Сасанчин у дитинстві на Голосі країни

Так, Рома довгий час працював лише заради того, щоб забезпечувати свою родину, оскільки він голова і має бути серйозним та відповідальним. І Сасанчин насправді намагається влаштувати своїй родині гарний рівень життя. Адже мати дитину – це дуже дорого.

Але в певний момент Ромі набридло працювати не за фахом, адже людина має займатися тим, до чого у нього лежить душа. І душа Роми вся у музиці, він не може жити без творчості. Саме тому нещодавно хлопець прийняв рішення повернутися до своєї справи й у нього вже є перший результат.

Чоловік випустив свій перший кліп за довгий час і саме це є першим кроком Романа на шляху до своєї мети. Нині він навіть вже їздить по різних містах України і намагається налагодити свою кар’єру. Рома знає, що він робить, тому навіть жодних сумнівів немає що у Сасанчина вийде все задумане.

А от поки хлопець їздить в різні міста зі своїми творчими ідеями та намірами, його дружина Іванна видає його секрети. Виявляється, що Сасанчин іноді користується парфумами своєї коханої. Про це дівчина сама розповіла у соцмережі.

Історія Іванни Сасанчин
Історія Іванни Сасанчин

Річ в тому, що вона замовила собі парфуми, які підходять і жінкам, і чоловікам, тобто, вони універсальні. Саме тому Рома мовчки їх забрав у поїздку, а Іванні залишив лише коробку від них.

Схожі статті

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.