Рубрики: Новини
05.06.2024 18:59

Завжди ідеальна. У чому секрет молодості Софії Ротару, якій виповнилося 76 років: її сестри теж знають

Софія Михайлівна Ротару славиться своїми зовнішніми даними. Зокрема надзвичайною молодістю, яку їй вдається зберігати навіть у зрілому віці.
Поділитися

На початку нульових Софія Михайлівна Ротару почала отримувати надзвичайну кількість компліментів. Зокрема, говорили, що зірка виглядає набагато краще, ніж молодості. І це попри те, що насправді знаменитість пройшла через вельми важкі речі: вона втратила чоловіка, і навіть могла завершити кар’єру.

На допомогу в цьому питанні їй прийшли рідні люди: Руслан Євдокименко взявся управляти компанією, а його дружина вирішила змінити стиль артистки. В результаті зазнали трансформації і репертуар, і імідж, і навіть подача. На артистку рівнялися абсолютно в усьому, починаючи зі шкіри, і закінчуючи білосніжною посмішкою.

Експерти розповіли, у чому справжній секрет молодості Софії Ротару

 Експерти розповіли, у чому справжній секрет молодості Софії Ротару

І неодноразово в неї намагалися розпитати секрет збереження молодості. Складалося враження, що зберегти себе таким чином неможливо без втручання лікарів чи таємниць у сфері краси.

Але за останні десятиріччя косметологія пройшла значно вперед, і експерти почали активно розповідати про те, що насправді впливає на швидкість старіння, якість шкіри, тощо. І у випадку Софії Михайлівни все набагато простіше: в неї крупні кістки обличчя, завдяки чому немає птозу. А саме він надає найбільшого ефекту старіння.

Окрім того Софія Михайлівна завжди слідкувала за своїм харчуванням, але й у той самий час не відмовляла собі у радощах. Якщо уважно придивитися, то одразу стає зрозуміло, що абсолютно такі самі дані отримали і її сестри Лідія та Ауріка. Ротару дуже схожі між собою, мають надзвичайно схожі обличчя, а тому тип старіння в них також однаковий. І завдяки цьому усі троє виглядають дуже молодими.

Також цікаво, що у Софії Михайлівни завжди був завантажений графік, але навіть хронічна втома не зіпсувала її зовнішності.

А от її невістці менше пощастило. Хоча насправді єдиний син Ротару Руслан вибрав собі дружину, яка максимально схожа на його матір.