|
08.06.2024 15:37

Зірки 40+, які ніколи не були одружені: Данилко та Сенічкін розповіли, чому досі не знайшли своє кохання

Кожен з нас індивідуальний, зі своїми цілями та потребами. Хтось життя не бачить без коханої, яка чекає на нього вдома, а хтось не може всидіти на одному місці та постійно розвивається в професійному плані. Сьогодні поговоримо про таких чоловіків, які обрали кар’єру та попри зрілий вік поки холостякують.

Руслан Сенічкін

44-річний Руслан Сенічкін не бажає публічно обговорювати своє особисте життя. Й хоча на телеекранах він постає як відкрита та позитивна людина, шанувальникам залишається тільки здогадуватися про його справи на особистому фронті.

Руслан Сенічкін розповів, чому досі не знайшов дружину

Згідно з даними в глобальній мережі, телеведучий жодного разу не був одружений. Чи то кар’єра заважає побудувати йому серйозні стосунки, чи то він ще не знайшов ту єдину, але факт залишається фактом – Руслан запеклий холостяк.

Андрій Данилко

50-річний артист підкорив всіх українців. Його амплуа Вєрки Сердючки навіки запали у душі шанувальників. Проте, чоловікові досі не вдалося знайти ту єдину, для якої він би звільнив місце у своєму серці.

Андрій Данилко розповів, чому досі не знайшов дружину

Й хоча, протягом кар’єри його переслідують чутки про роман з колегою по цеху Інною Білоконь, чутки так і залишаються чутками. Адже жінка давно заміжня, щаслива з чоловіком та вже навіть має онуків. Своєю чергою, Андрій жартує, що його єдиним коханням є сцена.

Ектор Хіменес-Браво

52-річний кулінар досі жодного разу не постукав у двері РАЦСу. Цим неабияк зацікавив шанувальників. Йому постійно приписують романи з колегами по цеху. А відомий блогер та пліткар Беспалов навіть публікував думку про нетрадиційну орієнтацію чоловіка.

Ектор Хіменес-Браво розповів, чому досі не знайшов дружину

Проте, наразі чоловік у стосунках. Періодично він публікує фото з коханою, але не показує її обличчя та не називає її імені. Відомо тільки, що обраниця значно молодша за шеф-кухаря.