Тимур Хромаєв вразив публічним зізнанням про жінку, яка піклується про нього: це вже не Маша Єфросиніна

Бізнесмен Тимур Хромаєв у розмові зі своєю офіційною благовірною Машею Єфросиніною пояснив, що має іншу, яка з задоволенням варить йому борщі.

Нещодавно на YouTube-каналі Марії Єфросиніної відбулася прем’єра нового проєкту “Квиток на Марс”. І першим гостем подкасту став її законний чоловік військовослужбовець Тимур Хромаєв. Раніше портал Сенсація повідомляв, що пара нарешті зізналася, чи збирається розлучатися. Й тоді, вони завірили шанувальників, що це лише чутки. Проте, чи все гладко у відносинах подружжя, адже Тимур пояснив, що знайшов іншу жінку, яка піклується про нього, коли він далеко від дому.

Звісно, як і більшість військових, більшість свого часу Тимур проводить не вдома, а у прифронтовій зоні. Там, разом з побратимами вони облаштували хату, в якій живуть. Проте, не обійшлося й без жіночої руки в цьому чоловічому царстві. За словами бізнесмена, знайшлася добра душа, яка допомагає хлопцям почувати себе більш комфортно.

“Правда, що мені жінки готують борщ? Усе одно питання буде висіти. Нам сусідка завжди готує борщ і ще смажить рибу”, – пояснив військовий.

Тимур Хромаєв розповів, хто піклується про нього замість Маші Єфросиніної
Тимур Хромаєв розповів, хто піклується про нього замість Маші Єфросиніної

Тимур поспішив завірити, що окрім смачних страв та теплих в’язаних носочків діло не заходить. Жіночці-сусідці вже за 60 років, тож ні про які інтимні стосунки мова йти не може. Вона просто допомагає чоловікам через добре серце.

Проте, чоловік зізнався, що польові дружини дійсно існують. За словами бійця, багато жінок не проти приласкати військових. А ті з задоволенням користуються такою нагодою. Але, це не про всіх.

“Давай не будемо узагальнювати. Усе це є. Армія – це велике скупчення людей, і вся побутова система рухається”, – пояснив Тимур.

Тимур Хромаєв розповів, хто піклується про нього замість Маші Єфросиніної
Тимур Хромаєв розповів, хто піклується про нього замість Маші Єфросиніної

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.