Рубрики: Новини
08.06.2024 19:00

“Діти то не хом’яки”: Оля Цибульська заговорила про майбутнє поповнення та зізналася, коли це станеться

Ольга Цибульська заговорила про майбутнє поповнення в родині і зізналася, коли воно станеться. Співачка ощасливила своїх шанувальників новиною.
Поділитися

Ольга Цибульська вже багато років носить статус матері. Свого єдиного сина Нестора вона народила від народного депутата Сергія Грисюка. Ба більше, свого часу подейкували, що хлопчик нібито народився не від кого іншого, а від Михайла Хоми. Події якраз співпали з шаленою популярністю дуету і плітками, які на той час навколо нього розгорталися.

Окрім того шанувальники помічали, що Нестор надзвичайно схожий на кума своєї матері. Але згодом Оля Цибульська показала свої дитячі фото, і довела що насправді являється її копію. 2022-го в мережі з’явилися фотографії чоловіка. Дійсно, зі своїм благовірним артистка зійшлася дуже давно, і хоча кризи були, вони пройшли вчора з них разом.

Коханого вона показувати навіть не збиралася, але дізналася, що під час евакуації вони багато де засвітилися, тому така секретність вже не була потрібна.

Ольга Цибульська відповіла, коли планує стати матір’ю вдруге

Ольга Цибульська відповіла, коли планує стати матір’ю вдруге

А зараз сім’я зберігає статус зразкової, хоча чоловік співачки продовжує ховатися і не показується зайвий раз на камеру. Цибульська тим часом отримала запитання стосовно свого материнства. Шанувальники почали цікавитися, чи збирається вона народжувати вдруге.

“Я мама вперше, але в максимальному задоволенні. Це не означає, що все ідеально і з мене можна малювати ікони. Це означає, що сам процес дарує мені море емоцій, відкриттів і натхнення. Я не боялась материнства, бо моя мама має чорний пояс з материнської любові. І саме завдяки тобі, мам, я кайфую від статусу “мама”. Бо кожною клітиною завжди відчуваю, що для тебе, попри всі складнощі, бути мамою – не тягар, а щастя”

При цьому Ольга зазначила, що дуже любить свого сина, материнство їй далося легко, і цілком реально, що вона стане матір’ю ще раз, але у той момент, коли буде до цього повністю готова.

Від своїх підписників Ольга Цибульська отримала шалений відгук на цю тему.