Рубрики: Новини
11.06.2024 13:43

Юристка без запасного плану: переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик розповіла про життя після проєкту

Участь та навіть перемога на "МастерШеф" — не гарантія успіху в кулінарії. Дехто з учасників навіть відмовлявся від роботи в цій сфері. Аліна Бурик розповіла, як шоу вплинуло на її подальші плани.
Поділитися

Симпатія глядачів до Аліни Бурик сформувалася вже під час перших випусків 13 сезону “МастерШеф” і залишалася незмінною до кінця сезону. Красива, мила, дуже спокійна та чесна дівчина завжди була доброю до всіх учасників, навіть коли щодо неї інші чинили несправедливо. А неймовірні кулінарні здібності, підкріплені неперервним розвитком і прагненням досконалості лише посилили любов аудиторії.

На суперфіналі концепцією Аліна вибрала саме тему кохання. Причому запасного варіанту у Бурик не було. Чудові страви дівчина підкреслила віршами легендарної поетеси Ліни Костенко. Хоча омріяних романтичних взаємин у Бурик поки не було, у її житті є те, що вона обожнює всім серцем — готувати. І цією любов’ю переможниця “МастерШеф-13” ділиться зі своїми шанувальниками.

“Закохана сама і закохую інших в кулінарію”, — написала на своїй сторінці Аліна

Готувати дівчина обожнює з дитинства. Бурик навіть має досвід професійної роботи, нехай лише в невеличкій сімейній кондитерській. Але приготування десертів на замовлення — це, радше, хобі Аліни. У професійному ж плані дівчина довгий час розвивалася, як юристка. Саме у цій сфері її хотіли бачити батьки.

Аліна Бурик розповіла про свої плани після перемоги в МастерШеф-13

Але любов до кулінарії перемогла і, досягнувши успіху на “МастерШеф”, Бурик вирішила повністю відмовитися від кар’єри юристки. В якому саме напрямку буде розвиватися Аліна поки не знає навіть вона сама. Проте дівчина впевнена, що її місце саме в кулінарній сфері, тому хоче приділити їй максимум уваги.

Звісно ж, вона мріє про свій ресторан, але зізнається, що наразі у неї немає для цього ні грошей, ні інвесторів. Та й про нестачу досвіду в одному зі стрімів для підписників Аліна також говорила. Однак впевненість у тому, що вона матиме власний заклад, кулінарка проявляє вже зараз, оскільки планує зробити світ сет із суперфіналу зіркою ресторану на День усіх закоханих. Саме тому дівчина не спішить ділитися рецептом десерту!