Переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик розповіла про стосунки з Владом після проєкту: “Так іноді стається”

Своєю концепцією для суперфіналу Аліна Бурик обрала кохання. Але невже дівчину на це надихнули почуття, які спалахнули на проєкті? І як зараз розвиваються взаємини Аліни та Владислава?

Глядачі обожнюють слідкувати за конкурсами на “МастерШеф”, спробою учасників обійти одне одного в чесній боротьбі чи навіть схитрувати, вирвавши перемогу та одягнувши суперників в чорний фартух. Але коли між людьми на проєкті зав’язується дружба, а тим паче романтичні стосунки, то іноді це може бути навіть цікавіше, ніж змагання.

Аліна Бурик розповіла про стосунки на проєкті. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Аліна Бурик розповіла про стосунки на проєкті. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Саме це можна сказати про Аліну Бурик та Владислава Кецмура. Довгий час кулінарам приписували взаємини. Однак для самої дівчини це стало неабияким здивуванням, бо поза інтерв’ю подібні питання ніхто не підіймав. Лише ближче до кінця сезону, під час візиту на проєкт родичів учасників, до Аліни дійшли чутки, які їй довелося спростовувати як на проєкті, так і поза ним.

Родина Аліни Бурик на суперфіналі. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Родина Аліни Бурик на суперфіналі. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Зокрема, під час суперфіналу до Бурик підійшла Ольга Мартиновська, яка поцікавилася характером стосунків між нею та Владиславом. Аліна відзначила, що між ними не було нічого, крім приємного спілкування, яке почалося завдяки спільній любові до кулінарії. Це ж відзначив і сам хлопець, відповідаючи на питання журналістів “МастерШеф”.

“Воно закінчилось не почавшись, тому що нічого не було. Ми просто приємно комунікували, спілкувалися. Вона мені допомагала якийсь час, я розвивався”, — сказав Владислав на постінтерв’ю у 18 випуску

Владислав Кецмур на постінтерв'ю. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Владислав Кецмур на постінтерв’ю. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Також Аліні декілька разів доводилося відповідати на питання підписників щодо її взаємин з Кецмуром. Часту спільну роботу в парних чи командних конкурсах дівчина пояснює тим, що вони багато говорили про кулінарію, тому добре розуміли можливості та вподобання одне одного. Проте наразі між Аліною та Владом відсутні не лише взаємини, а навіть звичайне спілкування, оскільки воно закінчилося разом із завершенням проєкту.

Аліна Бурик розповіла про стосунки на проєкті
Аліна Бурик розповіла про стосунки на проєкті

Не забулися підписники Бурик запитатися і про маринування огірка — один з найбільш веселих коментарів Дмитрейшена щодо взаємодії Аліни та Владислава. Дівчина залюбки поділилася рецептом, тому ви можете спробувати особисто спробувати такий метод.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.