|
11.06.2024 14:33

“Темніє в очах”: 23-річна дружина Володимира Остапчука Полтавська втратила свідомість у торговому центрі

Відома блогерка та бізнесвумен Катерина Полтавська не вперше скаржиться на проблеми зі здоров’ям. Зовсім нещодавно вона потерпала від отруєння. Ситуація була досить серйозною, а дівчину довелося госпіталізувати. Цього разу обійшлося без втручання лікарів, проте на очах у відвідувачів ТЦ.

У своєму Instagram, Катерина повідомила, що недуг застав її раптово, коли блогерка хотіла відзняти черговий контент для своїх соцмереж. Вона зізналася, що страждає від низького тиску, який в тандемі з вимкненими кондиціонерами та задухою призвів до втрати свідомості дівчини.

“Вчора хотіла зняти вам розпаковку товарів для дому, але знепритомніла в ТЦ. Це все мій низький тиск (усе життя в мене темніє в очах при різких рухах) і вимкнені кондиціонери”, – написала Катерина.

Катерина Полтавська знепритомніла і розкрила причину поганого самопочуття

Задля свого здоров’я, наступного ранку, Полтавська вирішила приділити увагу своєму самопочуттю. Вона показалася на кухні та судячи з продуктів збирається побалувати себе домашньою випічкою з полуницею та бананами. Крім того, блогерка розповіла, що не може дати раду своєму тиску, пігулки, які виписували лікарі не допомагають його вирівняти. Тож, дівчина спитала поради у своїх підписників.

Катерина Полтавська знепритомніла і розкрила причину поганого самопочуття

Небайдужі користувачі мережі накидали варіантів, проте для Полтавської такі методи не підходять. Вона відхилила пропозиції підписників та пожартувала про їх вікову категорію.

“Варіант “кава” – 200 повідомлень за хвилину. Але я ще не доросла до еспресо. Моя кава – це півлітра молока та три краплі кави. Тому цей варіант мінус. Коньяк – супер, але якщо я буду кожного дня пити коньяк заради тиску, то чоловік мене не зрозуміє. Сумнівалася, чи знімати те, що купили для дому, але тільки що зрозуміла, що в мене аудиторія пенсіонерів, бо я кожну секунду отримую повідомлення про тиск”, – пояснила Полтавська.

Катерина Полтавська знепритомніла і розкрила причину поганого самопочуття