|
18.06.2024 21:22

Людмила Барбір зізналася, що не живе разом зі своїм чоловіком вже декілька років: “Ми вдвох з Тарасом”

Людмила Барбір вже багато років працює на телебаченні. Із акторок вона перебралася в лігу журналістів, і судячи з усього, звідти не збирається йти. Тим паче, що їй надзвичайно пощастило з співведучим: з Русланом Сенічкіним вони ідеальна пара, яка настільки подобається публіці, що вона починає підозрювати їх у романі та видає бажане за дійсне.

Людмила Барбір розповіла про 3-річну розлуку зі своїм чоловіком

Людмила Барбір розповіла про 3-річну розлуку зі своїм чоловіком

Але істинні фанати знають, що у Людмили Барбір вже давно міцний шлюб. У цьому союзі зі своїм благовірним телеведуча виховує сина Тараса. Але зірка живе з сином вдвох, без чоловіка, адже той постійно знаходиться на завданні, і поки що не може повернутися додому.

“Для мене цілком зрозуміло було, що він піде й ми це обговорювали. У нього була контузія й доводилося робити операцію на очах. Це його життя, і він крутився у цьому, вміє це. І каже, що “хто, як не я. Він, звичайно, хоче бути із сім’єю, коли ти довго не бачишся, але розуміє, що має бути там. Я це прийняла з 2014 року”, – додала ведуча.

Також Людмила Барбі розповіла, що фактично їхня родина була деякий час навіть розкидана. Не тільки чоловіка не було поруч, але і маленького сина, який був евакуйований до Карпат. Тим часом Людмила Барбір майже одразу повернулася вечір, тому що журналісти також були відсутні.

Зірка продовжувала працювати, згодом команда повернулася до старого складу і почала виходити в минулих режимах на роботу. А пізніше Людмила наважилася повернути свою дитину додому.

Нагадуємо, що у той період і Руслан Сенічкін, і Людмила Барбір продовжували займати свої місця і нікуди не тікали. Неля Шовкопляс тим часом була зайнята евакуацією своїх дітей, адже в неї маленькі двійнята. Пізніше до команди приєднався Юрій Горбунов. Сім’я ведучого на той момент також знаходилася на Закарпатті.