|
19.06.2024 20:59

Руслан Сенічкін розповів, чому спочатку не прийняв свою партнерку Людмилу Барбір: “Так, я був егоїстом”

Зараз просто неможливо уявити цей дует в якомусь іншому складі. Складається враження, що Людмила та Руслан були народжені для того, щоб стати успішним телевізійним дуетом. Неодноразово їх підозрювали у романі, адже між ними виникає настільки серйозна хімія, що досягає глядачів у кожному куточку України.

Але обидва вже 10 років вимушені пояснювати: між ними нічого романтичного немає, і вони — прекрасні друзі, які обожнюють проводити час разом, прекрасно ладнають, і можуть вийти на філіжанкою кави. Тим не менш, напруги іншого характеру між ними не виникало. Це офіційна версія.

Руслан Сенічкін розповів, чому не був радий співпраці з Людмилою Барбір

Людмила Барбір давно заміжня і виховує сина Тараса. Руслан навпаки запевняє, що не зацікавлений у створенні родини і почувається цілком комфортно. На даний момент він не планує нічого серйозного у своєму житті.

Руслан Сенічкін розповів, чому не був радий співпраці з Людмилою Барбір

Руслан Сенічкін розповів, чому не був радий співпраці з Людмилою Барбір

І попри те, що зараз ці двоє — блискучий тандем, який вже багато років не можуть переплюнути жодні телевізійні дуети, виявляється, що спочатку Руслан дуже не хотів працювати з Людмилою і мав на це причину.

Сенічкін зазначив, що він хотів працювати в парі з Мариною Леончук. Ведучий регулярно та відкрито говорив про те, що хвилюється на цей рахунок, і не приховував свого невдоволення як від продюсерів, так і від своєї партнерки.

“Я переживав і висловлював своє невдоволення. М’яко. Так, я був егоїстом. Мені було комфортно працювати із Мариною Леончук. Я Людмилі прямо сказав свої переживання з цього приводу. Але потім я почав бачити унікальний драйв і як вона розкривається у форс-мажорних ефірних питаннях”, – повідомив він.

За словами ведучого, з часом, коли він побачив надзвичайний талант та професіоналізм Людмили, вона для нього відкрилася, і він змінив свою думку.