“Вагітна” Людмила Барбір обійняла Руслана Сенічкіна та показала круглий живіт: зірки заговорили про дітей

Людмила Барбір здивувала шанувальників своєю фігурою.

Поки глядачі сподіваються, що стосунки Людмили Барбір і Руслана Сенічкіна перейдуть на романтичний рівень, телеведуча насолоджується сімейним життям і щастям бути матір’ю.

Зірка заміжня за викладачем по айкідо Ігорем Барбіром. Подружжя виховує спільного сина Тараса. Саме завдяки своєму чоловікові теледіва почала займатися японською бойовою технікою вісім років тому і захистила чорний пояс.

Людмила Барбір вагітна?

Нещодавно на офіційній сторінці “Сніданку з 1+1” з’явилася нова фотографія Людмили та її партнера Руслана. Обидва постали у білих перуках. Неможливо не помітити на світлині великий живіт телеведучої, який одразу ж потрапляє на очі.

Спираючись на досвід, цілком можливо, що Людмила знаходиться у цікавому положенні, але поки що не повідомляє про це офіційно.

Скріншот коментарів під публікацією з Людмилою Барбір

Варто відмітити, що Руслан Сенічкін та Людмила Барбір є найкращими друзями. Партнери по студії часто зустрічаються і поза камерами, п’ють разом кофе та ходять одне до одного у гості.

Варто відмітити, що Сенічкіну хоча й більше 40 років, але він жодного разу не був одружений. Деякі вважають, що це сталося через його кохання до партнерки, інші підозрюють чоловіка в нетрадиційній орієнтації. Сам знаменитість впевнений, що якщо б одружився, то ніколи б не став телеведучим і залишився у Дніпрі. Знаменитість неодноразово розповідав, що досі не знайшов жінку, з якою б хотів побудувати родину, але при цьому не вважає, що щось впустив у цьому житті. Тим як склалася доля він більш ніж задоволений.

Схожі статті