|
20.06.2024 16:07

Екс-суддя “МастерШеф” Ліза Глінська на тлі чуток про вагітність розповіла про свій стан: не все так просто

Кондитер-кулінар Ліза Глінська полюбилася українцями після участі у другому сезоні “МастерШеф”, де дівчина, яка пережила велику трагедію у житті, стала переможницею. Відучившись у престижній кулінарній школі в Парижі, Ліза повернулася в Україну і почала вести майстер-класи, виступати в якості експерта на телешоу, вести власні канали на YouTube та Instagram, а також була запрошена на роль судді у проєкт “МастерШеф”.  Зазначимо, що Глинська дуже докладно розповідає про свою професійну діяльність. Що стосується особистого життя, то її Ліза вважає за краще не афішувати.

Ліза Глінська на МастерШеф

Так, у 2022 році з’явилася інформація, що кулінарка вийшла заміж за свого давнього приятеля, з яким була знайома понад 20 років. Відомо, що чоловіка Глинської звуть Максим Большаков. Після весілля почали з’являтись чутки про вагітність 40-річної зірки, проте Ліза нічого не коментувала. Дійшло до курйозу, коли у 2024 році в Мережі навіть почали вітати кулінарку з народженням дитини, що її дуже дратувало.

Ліза Глінська вийшла заміж

Нагадаємо, що у першому шлюбі, ще до участі у “МастерШефі” Ліза Глинська пережила особисту трагедію. По помилці лікарів у молодої дівчини народилася мертва дитина, після чого їй знадобилося багато часу на психологічне відновлення. Через це також розпався перший шлюб.

А напередодні, після чуток про її другу вагітність, Глинська раптово зникла, що викликало занепокоєння її шанувальників. У червні кулінарка з’явилася і зізналася, що майже місяць переживала “емоційне вигоряння”.

“Мені незручно визнавати це… лежала, не знімала відео для ютьюб, думаю, ви помітили, хто надихається моїми відео рецептами. Вибачте! Я подумала, можливо для когось я і є підтримка. Будь ласочка, не хвилюйтеся…я знову знайшла опору. Ми обовʼязково переможемо цю темряву!”,-  написала Ліза.

Свій пост екс-суддя “МастерШеф” супроводжувала яскравими фотографіями з різних періодів її життя, а потім знову почала записувати ролики зі своїми унікальними рецептами.