Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Відомий в Україні кулінар-кондитер Ліза Глінська, яка перемогла у другому сезоні “МайстерШеф”, вже давно успішно веде свій кулінарний блог на каналі YouTube та Instagram. Там вона регулярно ділиться оригінальними рецептами та розповідає свої секрети щодо приготування страв. Шанувальники з цікавістю стежать за блогом Лізи і часто вдаються до її порад, а також інтересуються її особистим життям. Проте кулінарка не поспішає виставляти її на показ.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська
Зірка МастерШеф Ліза Глінська

Про її заміжжя фанати дізналися лише після розпису в РАГСі. Дуже мало інформації і про обранця зірки. Відомо лише те, що Максим Большаков – давній приятель Лізи, з яким вона знайома понад 20 років. Потім з’явилися чутки, що нібито Глинська чекає на дитину. Спочатку Ліза зберігала мовчання, а потім все ж таки підтвердила новину. Однак за весь цей час у Мережі не з’явилося жодної її вагітної фотографії. Глинська ретельно приховує і передбачувану дату появи малюка.

Так, напередодні Ліза Глінська вирішила поспілкуватися з передплатниками свого блогу і запропонувала поставити їм питання, що їх цікавлять. Звичайно ж багато хто почав питати про малюка.

“Як ваше самопочуття? Вас уже можна привітати з народженням сонечка?”, “Ви вже народили?”, “Ти вже народила? Якщо так, то коли? , – посипалися питання.

Спочатку Ліза відповідала, що її сонечко ще в дорозі, що вона ще не народила, але потім її терпіння лопнуло.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

“Таких повідомлень десятки. Цікаво, де тактовність та вихованість?”, – написала раздратована Глинська.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

Потім кулінарка попередила, що такі питання її сильно обурюють і дратують, адже вона ні з ким не ділилася в соцмережах про своє становище, тож ставити їй такі питання дуже нетактовно.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?