|
21.06.2024 15:47

Молода дружина Остапчука не така вже й молода: Катя Полтавська готується до Дня народження – ведучий вже є

Так, у мікроблозі Катя Полтавська зізналася, що завжди перед Днем народженням на неї нападає хандра і вона не хоче його відзначати. Хоча потім, коли отримує гори квітів та подарунків, вона завжди дуже задоволена та щаслива. Напередодні чергової урочистості дружина Остапчука вже визначилася з форматом свята і вирішила, що свій 24-й день народження відзначатиме в будинку в колі найближчих та рідних людей.

Катя Полтавська готується до Дня народження

Катя Полтавська готується до Дня народження

Не забула Полтавська підколоти деякі паблики, де її часто називають молодою дружиною Остапчука:

“Скоро перестануть писати “молода дружина Остапчука”

Катя Полтавська готується до Дня народження

Нагадаємо, що 23-річна Катерина Полтавська третя дружина 39-річного ведучого та шоумена Володимира Остапчука. До цього знаменитість понад 12 років прожив у шлюбі з Оленою Войтенко, від якої в нього народилося двоє дітей. Розлучалися екс-дружини зі скандалами та розбірками.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Другою дружиною Володимира Остапчука була харизматична нотаріус та блогерка Христина Горняк. Їхні стосунки були яскравими і закінчилися так само раптово, як і почалися. Цього разу дружина шоумена не стала влаштовувати з’ясування відносин на публіку і хотіла оформити розлучення тихо і без скандалів, проте втрутилася Катя Полтавська.

У процесі розлучення Остапчук познайомився із молодою журналісткою Катею. Роман розвивався дуже швидко. Після перших побачень пара вже зрозуміла, що хоче прожити залишки своїх днів разом і з’їхалися. За цей час Катя постила у своєму Instagram багато відео, на яких інтригувала шанувальників “романтикою” з Остапчуком. Один із роликів був знятий у будинку, який шоумен почав будувати ще бувши у стосунках із Горняк.

Сварка між Полтавською та Горняк

Екс-дружина побачила і припустила, що чоловік хоче оселитися там зі своєю новою пасією, чого вона не потерпить. Христина швидко подала на поділ спільного майна, яке з’явилося за 2 роки шлюбу з Остапчуком.