Рубрики: Новини
21.06.2024 17:59

“Любить”. Головний конкурент Мірзояна відповів, чи справді має роман із Тонею Матвієнко: все не так просто

Популярний виконавець Роман Скорпіон дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх стосунків з Тонею Матвієнко і зізнався, чи дійсно в них роман.
Поділитися

Чутки про любовні взаємини між Тонею Матвієнко та Романом Скорпіоном з’являлися неодноразово. Зазвичай дует їх просто ігнорував. Тим паче, що останні 2 роки взагалі було не до цього.

В даному питанні виконавиця вельми досвідчена, адже колись переживала чутки про її зв’язок з Арсеном Мірзояном. Але ця історія завершилася заміжжям для артистки. Зараз вже все абсолютно інакше: вона продовжує перебувати у шлюбі зі своїм обранцем, однак, все частіше в мережі з’являються новини про її зв’язок з іншим музикантом.

Роман Скорпіон відповів, чи в дійсно в нього є роман з Тонею Матвієнко

Зокрема днями особливо сильного шуму наробили кадри, на яких Тоня та Роман обіймаються. Публіці здалося, що вони занадто щирі, близькі та не полишені любовного конструкту.

Роман Скорпіон відповів, чи в дійсно в нього є роман з Тонею Матвієнко

Днями виконавець дав ексклюзивний коментар на цей рахунок і пояснив, що відбувається насправді, і як він у зв’язку з цим почувається. Також Роман не став приховувати своїх осінню на рахунок реакції Арсена Мірзояна, який вимушений чути чутки про роман його дружини.

“Моє імʼя стало прицілом для медіа. Я навідріз стараюсь не коментувати тему щодо Тоні Матвієнко та особистого життя, адже на те воно і є особистим. Чому, запитаєте ви? Ви хочете щоб мене побив Арсен? Особисте життя любить тишу, і те, що розганяють у соціальних мережах – право людей, але не завжди явне є праведним, далі додумуйте самі”

Нагадуємо, що рік тому Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко постійно знаходилися в розлуці, адже співачка була вимушена евакуювати своїх дітей спочатку до Португалії, а потім до Великобританії. Арсен тим часом майже не виїжджав, і лише декілька разів бачу все з дружиною, використовуючи можливість об’єднати дані поїздки з благодійними концертами.

Пізніше Тоня Матвієнко повернулася, і як вважали глядачі, через чоловіка. Лише пізніше стало зрозуміло, що її мати хворіла на онкологію.