|
21.06.2024 20:04

Христину Горняк змушують працювати: 37-річна нотаріуска віддає останні сили, аби виконувати чужі вказівки

Христина Горняк, відома українська нотаріусиня та ексдружина телеведучого Володимира Остапчука, продовжує дивувати своїх шанувальників. Її останні публікації в соціальних мережах показують, як вона активно займається спортом, попри певну нелюбов до фізичних навантажень. А підтримувати щоденний ритм у цій справі красуні допомагає персональна тренерка Надія Батрак. Вона не тільки підтримує Христину морально, але й організовує тренування таким чином, щоб вони були максимально цікаві нотаріусині.

Христина Горняк розповіла про своє відношення до спорту

Зусилля для себе чи спроба порадувати коханого?

Останні публікації на сторінці Христини свідчать про те, що вона, ймовірно, знайшла нове кохання. Після розлучення з Остапчуком, який нещодавно одружився втретє, Горняк уже кілька разів натякнула на можливі романтичні стосунки. Публікації з квітами, розповіді про романтичні побачення та загадкові пости дозволяють шанувальникам зробити конкретні висновки. Хоча деталі поки не розкриваються, Христина виглядає щасливою.

Але варто зазначити, що красуня ніколи не йшла наперекір собі задля чоловіка. Навіть з Остапчуком дівчина вирішила порвати після того, як він порушив важливе для неї табу. Причому на розлучення Христина наважилася попри те, що щиро кохала Володимира. Тому і спортом Горняк займається виключно для себе, а не для когось іншого.

Відень, як частина внутрішнього “Я”

Зараз Христина знаходиться у Відні. Це місто давно стало для нотаріусині рідним, як і Київ. Звісно ж, в поїздці багато часу доводиться приділяти роботі, а також готуватися до повернення в Україну, яке у дівчини заплановано дуже скоро. Але при цьому Горняк не забуває залишати час для себе. Зокрема, тренуючись під керівництвом Надії Батрак. І хоча Христина забула кросівки в Києві, це не заважає їй дотримуватися графіку в заняттях спортом.

Христина Горняк розповіла про своє відношення до спорту