“Я буду його ніжністю”: колишня дружина Остапчука Горняк розповіла про свої почуття до іншого обранця

Краса та ніжність, романтичність та безмежне щастя. Саме такою все частіше шанувальники можуть побачити Христину Горняк в її дописах. Але тепер такі почуття в дівчині викликає не Остапчук.

Христина Горняк, відома українська блогерка та підприємиця, продовжує привертати увагу громадськості своєю щирістю та розкішним стилем. Після розлучення з Володимиром Остапчуком вона активно ділиться власними переживаннями та новими досягненнями у соціальних мережах, надаючи своїм підписникам можливість слідкувати за її життям.

Кохання повинне дарувати радість

Христина та Володимир Остапчук почали зустрічатися у 2019 році, а вже у жовтні 2020 року пара одружилася. Їхні стосунки часто обговорювалися у медіа через популярність Володимира Остапчука. Та через 2 роки подружнього життя вони вирішили розлучитися.

Христина Горняк розповіла про нові стосунки
Христина Горняк розповіла про нові стосунки

Такі раптові зміни у житті були складними для Горняк. Хоча ініціатором розлучення була саме вона, кохання дівчини до Володимира на момент розриву залишалося сильним. Проте Христина не змогла пробачити порушення чоловіком певних табу, які були для неї важливими. Розуміючи, що не могтиме з цим змиритися, Горняк подала на розлучення.

Але з часом красуня залікувала душевні рани та відкрила серце для нового кохання. Останнім часом дівчина неодноразово викладала пости з подарованими їй квітами. Це дало зрозуміти, що в особистому житті Христини з’явилася нова близька людина.

Христина Горняк розповіла про нові стосунки
Христина Горняк розповіла про нові стосунки

Справжній чоловік поруч з розкішною жінкою

Сьогодні щоденно дівчина сяє від радості та присвячує коханому загадкові пости, сповнені ніжності. Хоча Горняк не говорить ім’я свого обранця, шанувальники дуже раді, що вона знову знайшла своє щастя та насолоджуйтеся кожним моментом особистого життя.

Христина залюбки ділиться приємними емоціями від спільного часу, проведеного з коханим. Перед побаченнями з ним вона відчуває романтичний настрій, а одразу після зустрічей не може стримати задоволення від моментів, проведених разом.

Христина Горняк розповіла про нові стосунки
Христина Горняк розповіла про нові стосунки

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?