Рубрики: Новини
22.06.2024 10:50

Ровесників для стосунків навіть не розглядає: 48-річна Lama висловилася про значну різницю у віці з коханим

Відома співачка Lama розповіла, чому не хоче будувати стосунки з чоловіками-ровесниками, або тими, хто старше. Виявляється, причина у ментальному віці жінки.
Поділитися

Відома українська виконавиця Наталя Дзеньків, більше відома під псевдонімом Lama поділилася з шанувальниками деталями з особистого життя. Жінка зізналася, як їй вдалося побудувати стосунки з чоловіком, який на 18 років молодший за зірку та як до таких стосунків ставиться найближча людина її обранця.

Цю сторінку свого життя, Lama відкрила в інтерв’ю для YouTube-каналу OBOZ LIFE. Співачка пояснила, що не хочу просто дивитися на цифру в паспорті. Вона шукала для себе відповідного за ментальним розвитком чоловіка. Й знайшло його. Ніні вона щаслива у стосунках. Цікаво, що за враженнями артистки, не чоловік фізіологічно старший за свій фізичний вік, а вона значно молодша.

“Я вважаю, що фізичний вік взагалі не проблема. Що поєднує людей – це фізіологічний вік”, – пояснила зірка.

Lama висловилася про значну різницю у віці з коханим

Тому, вона не сприймає старших чоловіків для побудови стосунків. Вони для неї застарі ментально. Наталія сприймає таких представників сильної статі тільки як братів, або старших наставників.

“Це те, що відбувається зі мною. Ті, кому 45-50, я їх сприймаю більше як старших братів, тата, якихось наставників. Я можу спілкуватися з ними, але вони не асоціюються в мене як партнери”, – поділилася Lama.

Зірка впевнена, що різниця у віці не впливає на якість родини. Щобільше, вона запевняє, що пари, де жінка старша можуть спроможні побудувати більш міцні сім’ї. Також, Наталію не бентежить, що мама її обранця всього на 5 років її старша. Жінка запевнила, що свекруха прийняла вибір сина з розумінням та з теплом ставиться до його обраниці.

“Тепло мене прийняла. Мама старша за мене на п’ять років. Знаєш, скільки в нас усього спільного?!”, – розповіла співачка.

Lama висловилася про значну різницю у віці з коханим