“Ходжу по своїй території”: 39-річний Анатолій Анатоліч показався у Межигір’ї з сім’єю та здивував зізнанням

Відомий український шоумен Анатолій Анатоліч влаштував для своїх дітей масштабну екскурсію та відвіз їх до найрозкішнішої резиденції у Межигір'ї.

Популярний шоумен та телеведучий Анатолій Анатоліч вміє поєднувати роботу та родину. Тож не дивно, що чоловік має статус багатодітного батька. Вчора, чоловік присвятив день дітям та поїхав з ними до Національного парку Межигір’я. Так сказати вбив одним пострілом двох зайців – і дітей розважив, і контенту назнімав.

У своєму Instagram, ведучий виклав декілька фото з парку та поділився враженнями від ексрезиденції експрезидента України. На короткому відео видно, як Анатолій гуляє місцевістю у компанії двох доньок Аліси та Лоліти й молодшого синочка Ніла. Дівчатка хочуть показати братику цікавих тварин, проте він схоже знайшов іншу забавку – звичайний шланг для поливу газону.

“Вийшли у дворі погулять”, – саркастично написав телеведучий.

Анатолій Анатоліч поділився враженнями про екскурсію у Межигір'ї

Прогулянка парком затяглася, це й не дивно, адже він розміщений на площі в 140 гектарів. Ввечорі, коли інші туристи розійшлися, Анатіліч поділився власними думками про це місце. Він уявив себе власником резиденції та показав невелику пародію на Януковича.

“Знаєте, вже вечір, у Межигір’ї нікого не має, туристи вже розійшлися всі. І зараз, я такий тут ходжу і думаю, типу я зараз як Янукович, так само, типу ходжу по своїй території. Максимальне занурення Межигір’ям відбувається”, – поділився шоумен.

Анатолій Анатоліч поділився враженнями про екскурсію у Межигір'ї
Анатолій Анатоліч поділився враженнями про екскурсію у Межигір’ї

Зараз, Межигір’я – це красивий парк, куди запрошують туристів. Проте, навіть дивно якось згадувати, що раніше все це належало одній людині. Навіщо “легітимному” була така резиденція, не розуміє ні Анатоліч, ні інші громадяни України.

“Досі не можу зрозуміти, нащо йому така територія була?! Оце не зрозуміло”, – підсумував Анатолій.

Анатолій Анатоліч поділився враженнями про екскурсію у Межигір'ї
Анатолій Анатоліч поділився враженнями про екскурсію у Межигір’ї

Схожі статті