Рубрики: Новини
22.06.2024 12:03

“З генератором”: 23-річна дружина Остапчука розповіла, чому переїхала з елітної квартири у приватний будинок

Молода дружина Остапчука продовжує розповідати про їх спільне життя. Цього разу жінка розкрила причини переїзду родини з елітного житлового комплексу.
Поділитися

Відомий український шоумен Володимир Остапчук та його третя дружина Катерина Полтавська не так давно побралися. Нещодавно, на сторінці Володимира з’явилися нові фото, за допомогою який чоловік повідомив про переїзд родини до нового помешкання. Чому ж їм не сиділося в елітному ЖК та в чому причина раптового переїзду?

Дружина Володимира Остапчука повідомила про переїзд

На це питання відповіла Полтавська у своєму Instagram. Підписники вирішили поцікавитися у дівчини, та завалили її питаннями про переїзд. Блогерка не змусила шанувальників довго чекати на відповідь та пояснила, що переїзд, це їх спільне рішення, яке здебільшого викликано відсутністю електроенергії у Києві. Пара вирішила пожити за містом у приватному будинку. Там де є можливість насолоджуватися благами цивілізації цілодобово, бо є генератор.

Дружина Володимира Остапчука повідомила про переїзд

Проте, одне витання залишається відкритим. Чому пара не переїхала до будинку, який належить шоумену. Адже у минулому, вони вже робити там ремонт та готували своє родинне гніздечко. Невже Христина Горняк серйозно взялася за справу та домоглася розділення нерухомості з колишнім чоловіком?

Дружина Володимира Остапчука повідомила про переїзд

Нагадаємо, Христина Горняк та Володимир Остапчук пробули у шлюбі лише два роки. Проте, за цей час вони встигли набути спільну нерухомість. Будинок у передмісті Києва став справжньою проблемою при розлученні. Як запевняла нотаріусиня, вона не збирається залишати його ексу та рішуче має намір вирішити все по справедливості. А ось Володимир не поспішає йти з колишньою на контакт. Чоловік насолоджується життям з молодою обраницею та ніяк не коментує звинувачення Горняк.