Рубрики: Новини
22.06.2024 15:40

“Жорсткий і вимогливий”: Жогло зізнався, чи спілкується зараз з Притулою та чому між ними виникали сварки

Актор комедійного жанру Володимир Жогло тривалий час співпрацював з екстелеведучим та навіть близько дружив сім'ями з Сергієм Притулою. Як вони спілкуються зараз?
Поділитися

Український гуморист та блогер Володимир Жогло зізнався, як повномасштабне вторгення та зміна діяльності Сергія Притули вплинули на спілкування екстелеведучого з друзями. У інтерв’ю проєкту “Неймовірна правда про зірок“, він не тільки розкрив деталі їх відносин, а пригадав, як було працювати з Притулою в одному шоу.

Проєкт “Вар’яти” допоміг Притулі не тільки укріпити зв’язок зі своїми товаришами, а й знайти нових справжніх друзів. Вже більш як 5 років Сергій та Володимир підтримують міцну чоловічу дружбу, ба більше вони навіть породичалися похрестивши дитину спільного друга. Й хоча зараз волонтер дуже заклопотаний, він завжди виділить хвилинку для спілкування зі старим товаришем. Жогло відверто зізнався, що бачитися части вони не можуть, проте він залюбки прийме друга на гостини й задоволенням відгукнеться на його запрошення.

“Тем для розмов – багато. Ми багато спілкуємося. І принагідно раді бачити один одного завжди”, – розповів шоумен.

Володимир Жогло зізнався, чи спілкується зараз з Сергієм Притулою

Крім того, чоловік пригадав, як працювалося в одному колективі з екстелеведучим. За словами Жогло, Сергій дуже вимогливий керівник та просить викладатися на максимум заради спільної справи. В колективі не раз починалися суперечки через різні погляди не той, чи інший матеріал. Проте, спокійно обговоривши ситуацію, команда завжди знаходила компроміс.

“Сергій як керівник – жорсткий і вимогливий. Сварилися систематично через матеріал. Бо ми дуже часто були впевнені в чомусь, в чому він категорично казав, що то було не смішно. Але ми виходили з цих ситуацій”, – пояснив актор.

Володимир Жогло зізнався, чи спілкується зараз з Сергієм Притулою