Полякова засвітилася у компанії іншого чоловіка та показала, чим з ним займається зрання: що скаже Вадим?

Відома українська співачка Оля Полякова показала, з чого починається її ранок. І це не кава з Вадимом Буряковським, а фізичні навантаження з іншим.

Популярна виконавиця Оля Полякова має купу шанувальників. За її сторінкою в Instagram слідкують майже 3 мільйони читачів. Це й не дивно, адже вона не тільки успішна співачка, а й любляча мама та дуже приваблива жінка. Тому, вона намагається не просто показувати своє життя, а й просувати свій світогляд. А саме саморозвиток та прагнення до ідеалу.

Цього ранку, у фотоблозі Олі з’явилося нове відео. На ньому суперблондинка зустрічає ранок не зі своїм офіційним чоловіком, а з іншим. З ліжка її витяг фітнес тренер Сергій Шеремета, який допомагає зірці тримати себе у формі. Й хоча Оля не хотіла прощатися з приємними сновидіннями, тренер був невблаганний.

“10 годин ранку і цей мужчина мене підняв, і просто виволок за волосся, бачите, які лохматі, виволок на тренування, бо я не хотіла”, – поділилася жінка.

Оля Полякова показала, з ким починається ранок її вихідного
Оля Полякова показала, з ким починається ранок її вихідного

Зірка разом з тренером проводять заняття спортом у Маріїнському парку. Дійсно, свіже повітря сприяє гарному настрою для тренувань. Вони співпрацюють не вперше. Полякова вже зверталася до нього за допомогою та дуже задоволена результатом.

Оля Полякова показала, з ким починається ранок її вихідного
Оля Полякова показала, з ким починається ранок її вихідного

Шанувальники не залишили новий допис співачки без уваги та відмітили її старання. Вони підтримують зірку та відмічають її спортивну форму. Без уваги не залишилася й зовнішність тренера. Підписниці оцінили.

“Клас! Це шикарний початок дня!”, “Які красиві! Оля супер, як завжди! А тренер, вау теж! Молодці! Любо дивитись”, “І тренер такий вогонь, до такого я б пішла”, “Розкішна фігура і костюмчик”, “Який тренер, хіба там до тренувань з таким тренером”, – написали під постом.

Схожі статті

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?

“Відхилення від норми”: 35-річна акторка Ксенія Мішина розповіла, що з нею не так – прийняла це та живе далі

Популярна акторка Ксенія Мішина вирішила чесно розповісти, чому більше не прагнутиме до ідеалу. Вона зрозуміла дещо дуже важливе для себе та вирішила поділитися своїми роздумами з іншими.