|
22.06.2024 18:59

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому вона з ведучим: справа не в коханні, не в дітях, і не цінностях

Сім’я телеведучого завжди мала бездоганну репутацію. Напевно саме тому Григорій продовжує вести шоу, де головні герої шукають своє кохання та намагаються побудувати романтичні стосунки на очах всієї країни. Супутньо він дає поради від себе, а також обговорює з учасниками пізніше їхню поведінку, мотивацію та рішення.

Гостем стає і його кохана дружина Христина, яка також має у цьому питанні чималий досвід, адже довготривалі стосунки разом з Григорієм вони вибудували разом.

Дружина Григорія Решетніка розкрила секрет довготривалості стосунків

Дружина Григорія Решетніка розкрила секрет довготривалості стосунків

Зараз пара виховує трьох прекрасних діток, але на цьому не збирається зупинятися. Обидва неодноразово говорили, що готові до поповнення в сім’ї, а також зізнавалася, що серйозно розглядають можливість усиновлення дитини, навіть двох дітей. З хлопчиками пара про це вже поговорила, тому Іван, Дмитро та Сашко вже готуються ставати братами.

Хіба що за ці 2 роки ніяких змін насправді не відбулося. Натомість, нещодавно Григорій опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про те, який насправді секрет у них з Христиною, який допомагає їм зберігати довготривалі стосунки.

Телеведучий підкреслив не наявність грошей, кохання чи дітей, а заявив, що справа в тому, що вони на одній хвилі. У коментарях Христина погодилася зі своїм чоловіком, залишивши йому реакцію.

Нагадуємо, що попри постійну критику Григорія та його сім’ї за поведінку у непрості часи в країні, родина також завжди нагадує про те, що могла виїхати за кордон як багатодітна, але натомість сім’я сховалася на заході, і через декілька місяців повернулася додому в Київ.

Зараз хлопчики ведуть свій звичний спосіб життя, хоча досі не звикла до того, що відбувається.