|
23.06.2024 11:33

Все ж самотня: Христина Горняк натякнула, що не може знайти собі пару після розлучення з Остапчуком

Володимир Остапчук та Христина Горняк познайомилися на весіллі, де Володимир був ведучим. Після розлучення з Оленою Войченко, з якою він був у стосунках на момент знайомства з Христиною, Остапчук одружився з Горняк у жовтні 2020 року. Їхнє весілля було масштабним і привернуло увагу багатьох шанувальників та медіа. Взаємини пари здавалися дуже сильними, тому новина про розлучення спантеличила фанатів.

Христина Горняк розповіла, як почувається після розлучення з Остапчуком

Труднощі, з якими не впоралися

Стосунки пари почали псуватися у 2022 році. Восени почали з’являтися чутки про їхнє розлучення. Зрештою у жовтні того ж року стало відомо, що Христина та Володимир офіційно розлучилися. Про причини такого рішення експодружжя довгий час мовчало. Остапчук лише зазначав, що він важко переживав цю ситуацію, тому почав ходити до психолога, якого не відвідував уже тривалий час.

Горняк також зберігала мовчання. З часом в інтерв’ю нотаріусиня лише зазначила, що Володимир порушив важливе для неї табу, чого вона не змогла побачити. Христина не вдавалася у деталі, але із дописів дівчини можна було зробити висновок, що цим табу була зрада зі сторони шоумена. Вочевидь, стосунки Остапчука з його новою дружиною Катериною Полтавською почали зароджуватися ще у шлюбі з Горняк.

Христина Горняк розповіла, як почувається після розлучення з Остапчуком

Емоції, якими неможливо керувати

Христина зізнавалася, що довго не могла оговтатися від розлучення. Хоча саме вона була його ініціатором, але кохання до Володимира в ній залишалося навіть тоді, коли шлюб офіційно був скасованим. Втім, з часом Горняк дала зрозуміти, що її серце знову вільне, а нещодавно у неї на сторінці почали з’являтися публікації з букетами квітів та ніжними підписами, якими вона давала зрозуміти, що знайшла нове кохання.

Христина Горняк розповіла, як почувається після розлучення з Остапчуком

Але чи насправді все так добре? Після веселої вечірки Христина розповіла в сторіс, як погано бути не в парі, бо ніхто не принесе в ліжко водички зранку. Тож невже ніжності та щасливі пости — це просто спроба продемонструвати публіці та колишньому, що у Горняк все чудово в особистому житті? Чи, можливо, після попередньої невдачі дівчина обережніше підходить до кожного етапу в нових взаєминах? Покаже тільки час.

Христина Горняк розповіла, як почувається після розлучення з Остапчуком