Леся Нікітюк з’явилася на відео з ненатуральним виглядом обличчя та здивувала фанатів заявою: “Все своє”

Бажання зірок завжди бути красивими є цілком зрозумілим. Для цього знаменитості часто використовують нестандартні підходи. Не стала виключенням також прекрасна Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк вже багато років залишається однією з найбільш яскравих та впізнаваних ведучих на українському телебаченні. Її прекрасне почуття гумору та неймовірна харизма, доповнені, доповнені неповторною природною красою, змушують захоплюватися зіркою шанувальників та викликають заздрість у хейтерів. Проте нещодавно Леся з’явилися в стрічках підписників з обличчям, яке важко назвати натуральним.

Причиною стало бажання Нікітюк завжди демонструвати фанатам красу, яке поєдналося із небажанням робити макіяж. І саме на такий випадок у Лесі є фільтр, який вона називає “тьотя Наташа”. Завдяки цьому фільтру можна вирівняти тон шкіри, трішки “витягнути” очі та візуально збільшити губи спеціально для запису сторіс.

Леся Нікітюк розповіла, навіщо використовує фільтри в соціальних мережах
Леся Нікітюк розповіла, навіщо використовує фільтри в соціальних мережах

“Все своє, якшо шо, тому не спішіть мені завалювати дірект тими своїми філєрами, уколами, і так далі”, — розповідає шанувальникам телеведуча

Вже в наступних сторіс красуня поділилася відео з гримерки, де над нею працювала команда професіоналів перед зніманнями чергового випуску “Хто зверху?”. Нагадаємо, що зараз Новий канал активно працює над 13 сезоном популярного шоу, яке має з’явитися на екранах уже восени. В ньому Леся знову з’явиться зі своїм співведучим Богданом Шелудяком.

Нікітюк неодноразово зазначала, що отримує лише позитивні емоції від роботи з Богданом. Але разом з тим вона не забуває й про Сергія Притулу, з яким вела шоу багато років. Леся привітала легендарного шоумена з 43-річчям, відзначивши, що багато чому навчилися завдяки роботі з Сергієм.

Леся Нікітюк розповіла, навіщо використовує фільтри в соціальних мережах
Леся Нікітюк розповіла, навіщо використовує фільтри в соціальних мережах

Сам Притула дуже скромно ставиться до свого дня народження, оскільки вважає, що зараз є набагато важливіші речі. Оскільки Сергій зараз практично весь свій час приділяє волонтерству, він попросив привітати себе долученням до нового збору, який шоумен вважає надзвичайно важливим і терміновим.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?