|
24.06.2024 12:56

У Могилевської забирають її улюбленця: співачка розповіла, чому не може проводити час зі своїм собакою

Наталія Могилевська, одна з найвідоміших українських співачок, продовжує вражати своїх шанувальників не лише творчістю, а й особистим життям. У своєму мистецтві зірка завжди апелювала до людяності та любові, яка віддзеркалює справжню силу духу. І саме такими принципами Наталія керується в повсякденному житті.

Особисте життя та стосунки

Останніми роками Наталія неодноразово ставала об’єктом уваги через свої стосунки. Нещодавно вона підтвердила, що перебуває у щасливих відносинах з чоловіком на ім’я Валентин. Вони познайомилися після 24 лютого. Валентин активно підтримував Наталію у її благодійних ініціативах. Разом вони допомагали дітям і переселенцям, що ще більше зблизило їх​ та стало початком міцних романтичних стосунків.

Наталія Могилевська розповіла про життя зі своїми доньками

Удочерення доньок

Найбільша зміна в житті Наталії відбулася, коли вона удочерила двох дівчаток — Софію та її старшу сестру Мішель. Це рішення стало для неї серйозним кроком та водночас найбільшим благословенням. Наталія прагне подарувати донькам справжнє безхмарне дитинство. Вона зізналася, що робить усе можливе, щоб дівчатка відчули себе захищеними та щасливими. Саме тому співачка намагається тримати у секреті деталі, не показуючи публіці навіть обличчя своїх доньок.

Життя з новою родиною

Зараз Наталія та Валентин повністю присвячують себе тому, щоб Софія та Мішель відчули себе частиною люблячої родини. Вони разом святкують свята, відвідують різні заходи та просто насолоджуються домашніми вечорами. Могилевська неодноразово ділилася зворушливими моментами в соціальних мережах, як купівля нового ліжечка для молодшої доньки чи збори в садочок на день вишиванки.

Наталія Могилевська розповіла про життя зі своїми доньками

Частиною великої родини Наталії також є її собака Айка. Співачка розповіла, що зараз вона отримує надзвичайно багато уваги, бо під час відключень електроенергії доньки не мають змоги навчатися, а зірка зі своїм чоловіком — працювати. Тому найкращою активністю у цей час стають прогулянки з собакою, за яку в сім’ї йде активна боротьба. Звісно ж, боротьба досить умовна, бо всі люблять проводити час разом.