Потап вирішив долучати сина до якісної музики: створені продюсером проєкти до цього відношення не мають

Музику Потапа знають мільйони українців. І, вочевидь, Олексій хотів би, щоб його слухали якомога частіше. Ну, крім власного сина, бо Андрію артист показує якісніші треки від інших виконавців.

Свого часу Олексій Потапенко був одним із найвпливовіших українських продюсерів, який багаторазово отримував престижну музичну премію YUNA та відкрив шлях до успіху для багатьох відомих артистів. Завдяки Потапу та його колишній дружині Ірині Горовій шанувальники якісної музики дізналися про таких зірок, як Надя Дорофєєва, Мішель Андраде, INGRET та Позитив. Також співак зробив значний вклад у кар’єру своєї нинішньої дружини Насті Каменських, з якою до 2017 року виступав дуетом.

Потап показав сину від Ірини Горової хороший хіп-хоп
Потап показав сину від Ірини Горової хороший хіп-хоп

Втім сьогодні ім’я співака пов’язане переважно зі скандальними новинами та хейтом. Незрозумілий статус стосунків з нинішньою дружиною, виїзд за кордон у складні для країни часи, надмірна самозакоханість та інші речі створюють не найкращий образ для колись легендарного українського артиста.

Але, певно, найбільше співака критикують за творчість, яка зараз знаходиться не в найкращому становищі. Напевно, це чудово усвідомлює і сам Потап, тому сину від першого шлюбу Андрію він демонструє хорошу музику на прикладі платівок іноземних виконавців, а не власних проєктів.

Звісно, свій пост Олексій присвятив зовсім іншому: важливість альтернативних методів заробітку для артистів, серед яких відзначив платівки. Для прикладу він взяв вініловий альбом гурту A Tribe Called Quest — одного з найбільш впливових американських хіп-хоп колективів.

Потап зазначає, що стрімінгові сервіси досі є важливими, але артистам важливо мати інструмент для покриття затрат на створення нових треків. Та чи ризикнув би Олексій випустити власну платівку? Наразі його щомісячні прослуховування в Spotify ледве сягають відмітки у 18 тисяч слухачів.

Водночас згадана вище Надя Дорофєєва легко долає планку в пів мільйона. Є сумніви, що знайшлося б достатньо охочих купити платівки Потапа, щоб покрити хоча б затрати на сам вініл, не кажучи вже про треки на ньому.

Потап показав сину від Ірини Горової хороший хіп-хоп
Потап показав сину від Ірини Горової хороший хіп-хоп

Дуже прикро, але наразі Олексій знаходиться далеко від піка власної популярності. А його син при цьому зазначає, що співак не реагує на хейт. Але під хейт можна підвести будь-яку критику, а якщо на неї не реагувати, то розвиток стане неможливим.

Втім, якщо в шоу-бізнесі Потап не може похизуватися найкращими результатами, то в батьківстві в артиста все чудово. Він багато часу проводить спільно з Андрієм та робить все для того, аби син зростав щасливим, в достатку та з можливостями для розвитку. Можливо, Олексій уже дещо втомився від шоу-бізнеса та хоче спокійного сімейного життя?

Потап показав сину від Ірини Горової хороший хіп-хоп
Потап показав сину від Ірини Горової хороший хіп-хоп

Схожі статті

“Життя, як зебра”: обережно, Джейсон Стейтем, Тіна Кароль йде за статусом королеви пацанських цитат

Яким ви сприймаєте своє життя? Яскравим чи чорно-білим? Якимось об'єктом чи абстракцією? 39-річна Тіна Кароль розповіла та навіть продемонструвала, яким бачить власний життєвий шлях.