|
24.06.2024 16:37

Аліна Гросу заявила, що у неї алергія на все, крім золота: “Ношу багато браслетів, кільця, сережки”

Аліна Гросу — не тільки талановита співачка, а також надзвичайно красива дівчина. Знаменитість точно знає, як можна привернути увагу публіки. Для цього артистка не жаліє ні зусиль, ні часу, ні грошей. Приміром, прикраси красуня носить виключно золоті, стверджуючи, що на все інше у неї алергія.

Але якщо ви помітили в цій заяві пихатість, то не спішіть з висновками. У Аліни справді є проблема з алергічними реакціями на інші матеріали. Навіть після срібла у співачки на шкірі з’являється почервоніння. Тільки золото не викликає у Гросу подібної реакції, тому вона носить лише його. Зазвичай зірка прикрашає руки та носить сережки, оскільки увага до її шиї завжди прикута без додаткового акценту.

Але якщо прикраси для шиї іноді зірка собі дозволяє, то татуювання робити не планує. І тут причина не в алергії, а в регулярній зміні смаків Аліни, через що зроблене сьогодні тату може швидко припинити їй подобатися. А змінити його так само легко, як щоденний макіяж, неможливо.

Аліна Гросу розповіла про свою незвичайну алергію

До речі, з косметикою у Гросу також є труднощі. Через усе ті ж алергічні реакції зірка може використовувати не всі засоби. Причому це стосується як дешевої, так і дорогої косметики, тому співачка все підбирає індивідуально.

Єдине, що у неї завжди з топового сегмента, так це тональна основа. Як правило, Аліна використовує Armani чи Estee Lauder, трохи рідше Make Up For Ever. Останній варіант дуже щільний та стійкий. Навіть зробивши стіком одну крапку її потрібно розподілити по всьому обличчю.

А ось туш співачка використовує тільки дешеву, оскільки дорогі варіанти у неї часто викликають подразнення. Найяскравіші спогади у Гросу залишилися після Jeffree Star, коли її очі почали пекти та вона була змушена швидко змити туш.

Аліна Гросу розповіла про свою незвичайну алергію

Схожа ситуація у зірки з тінями: течуть сльози, чешуться очі, але хочеться мати гарний вигляд, тому намагається наносити. Але вона не дуже вміє цього робити, тому обрала для себе марку Kaja, бо вона недорога і може наноситися пальцями, а не пензликом.

Також Аліна відповіла на питання про своє харчування. Зірка зізналася, що мала певні розлади харчової поведінки, хоча й не яскраво виражені. Ніяких секретів щодо підтримання чудової форми у неї немає: співачка багато разів то худнула, то навпаки. Але оскільки Гросу знайшла для себе певний баланс калорій, їй вдається утримувати стабільну вагу.

Аліна Гросу розповіла про свою незвичайну алергію