Називає Катерину Полтавську 24-річною дружиною: Володимир Остапчук не може змиритися з різницею у віці?

Про різницю у віці між Володимиром Остапчуком та Катериною Полтавською говорили часто. Але здавалося, що саму пару це не хвилює. Для чого ж тоді шоумен у новому дописі зробив акцент на вік?

Відомий український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук є однією з найбільш яскравих особистостей українського шоу-бізнесу. Тому його особисте життя виділяється не менш винятковими подіями. Володимир вже втретє знаходиться в офіційному шлюбі. Завдяки популярності Остапчука, кожна його нова обраниця викликає у шанувальників не менше уваги, ніж сам шоумен. Та й сам Володимир регулярно дає приводи для цього.

Володимир Остапчук привітав Катерину Полтавську
Володимир Остапчук привітав Катерину Полтавську

Десь втрачаємо, десь знаходимо

Розлучення Остапчука з його попередньою дружиною Христиною Горняк викликало в інформаційному просторі надзвичайно бурхливе обговорення. Всі довго міркували про причини такого рішення нотаріусині. Ходили навіть чутки про невірність телеведучого та зв’язок з Катериною Полтавською ще у шлюбі з Горняк. Але щоразу Володимир та його нова обраниця спростовували подібні домисли.

Нинішні стосунки Остапчука можна назвати зразковими. Катерині та Володимиру дуже комфортно разом. Над усіма недоброзичливими коментарями пара по-доброму жартує, демонструючи любов одне до одного. Ось і зараз шоумен не впустив нагоди показати, як кохає Катерину, ніжно привітавши дівчину з її 24 днем народження.

Володимир Остапчук привітав Катерину Полтавську
Володимир Остапчук привітав Катерину Полтавську

Щастя вимірюється не роками

Не можна оминути увагою і той факт, що між Володимиром та Катериною значна різниця у віці. Він старший за неї на понад 15 років, що не раз ставало темою обговорення у соцмережах та медіа. Однак, здається, що для самої пари це не є проблемою. Навпаки, шоумен часто підкреслює молодість та красу своєї дружини, як і цього разу у привітанні.

Володимир подякував Катерині за те, що вони разом, за міцність їхніх стосунків та вкотре зізнався у коханні своїй неймовірній дружині. В сторіс шоумен назвав кохану Катериною Григорівною, знову пожартувавши про різницю у віці, та показав великий букет рожевих піоновидних троянд, який планує подарувати Полтавській до її 24-річчя.

Володимир Остапчук привітав Катерину Полтавську
Володимир Остапчук привітав Катерину Полтавську

Схожі статті

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.