Рубрики: Новини
25.06.2024 12:57

38-річна Огнєвіч піддалася тренду, який вийшов з-під контролю, але нарвалася на критику – “Якось противно”

Співачка Злата Огнєвіч останнім часом публікує відео, які викликають багато запитань та критики у її самих відданих фанатів. Для чого вона це робить?
Поділитися

Після участі у шоу “Холостячка” співачка Злата Огнєвіч переживає другий виток божевільної популярності. Ще до початку війни в Україні артистка записала багато пісень і продовжує радувати новим україномовним репертуаром і сьогодні. Щоб утримати увагу шанувальників знаменитість підключила соціальні мережі, де постить різноманітний контент, проте не всі відео та фото Злати мають відгук у Мережі. Деякі здаються шанувальникам надто “креативними”.

Так, напередодні після виходу пісні “Кохаю” співачка оприлюднила ролик, на якому із мікрофоном у выдкрите вікно голосно співає свій новий трек. У коментарі багато прихильників написали, що не хотіли б мати таку сусідку.

А напередодні Злата опублікувала ролик, після чого натрапила на жорстку критику в Мережі. У кадрі артистка сидить біля барної стійки у стильному костюмі із жилеткою, при повному макіяжі з яскраво-червоними губами. Бармен підносить на довгій шпажці до її обличчя цукерку з горішками. Огнєвіч, дивлячись у камеру, знімає її ротом і починає жувати.

“Коли тренди виходять з-під контролю”, – підписала ролик співачка.

У Мережі відразу посипалися коментарі:

“У нього все життя перед очима пройшло”, “Тільки сьогодні в колективі на роботі проговорили про Огневич, досить приємне складає враження на слухача. І на тобі… що б це значило? Така біда в державі а народна артистка хизується дурнею). Як це вже дістало. Адже українки і так не користуються особливою повагою- в промисловості вседозволеності. Якось противно.”, – писали шанувальники.

Артистка вирішила відповісти і пояснила, що не хизується, а навпаки намагається іронізувати над собою, а реакція бармена на її витівку є підтвердженням цього.

“Такий він, сучасний гумор та іронія в соцмережах”, – написала Злата.

Зазначимо, що останнім часом Злата Огнєвіч, на тлі зізнання про те, що дуже хоче заміж, стала активно просувати у своїх соціальних мережах кулінарну рубрику, де ділиться рецептами страв, які готує для себе. Зазначимо, що цей контент має набагато більше позитивних відгуків у фанів.

38-річна Огнєвіч піддалася тренду, який вийшов з-під контролю