Рубрики: Новини
26.06.2024 12:15

Чи були коханцями Олександр Пономарьов і Марія Яремчук: хто зробив співачку мамою, коли вона пішла зі сцени

Чи були коханцями Олександр Пономарьов і Марія Яремчук? Відомо, що Марія Назарівна вже народила, але хто зробив співачку мамою і чому вона пішла зі сцени?
Поділитися

Перед завершенням музичної кар’єри Марія Яремчук наробила чимало галасу в мережі. Зокрема, активно ширилися чутки про її роман з Олександром Пономарьовим, з яким вона співала в дуеті. Вокаліст задачу простішою не зробив, адже підіграв публіці та журналістам.

На питання преси на рахунок стосунків з артисткою Олександр Пономарьов заявив, що в них роман, а вже пізніше отримав відповідь від своєї партнерки по сцені, яка яскраво дала зрозуміти, що була не задоволена подібною витівкою.

Пономарьов намагався усе звести до жарту, але публіка добре запам’ятала, що сталося, і здебільшого вирішила, що таким чином вокаліст все ж таки хотів повідомити про свої права на кохану.

Богдан Беспалов розповів про особисте життя Марії Яремчук

 Богдан Беспалов розповів про особисте життя Марії Яремчук

Незабаром Яремчук повідомила про те, що завершує свою сценічну кар’єру. Причина: фобічний страх перед публічними виступами. Здавалося, що це якийсь злий жарт, адже артистка усе своє життя мала справу за страдаю. Однак, це виявилося правдою, і Яремчук свої слово стримала, уникаючи публічному образу життя. Хіба що заради Євробачення у Ліверпулі вона зробила виключення і знову вийшла на сцену.

Через рік після цього стало відомо, що співачка вагітна. Не так давно вона народила, і особистість її коханого залишається секретом. Дехто вважає, що цією людиною дійсно може бути Олександр Пономарьов. Однак, за іншими даними, співак продовжує жити зі своєю цивільною дружиною, яку за одними джерелами зовуть Софією, а за іншими Наталією.

Тим не менш, Пономарьов ледь не єдина відома людина в Україні, яка продовжує проявляти активність у було сьогодні Яремчук, коли вона публікує фотографії чи відео. Відбувається це вельми рідко. Богдан Беспалов також розповідав, що насправді у мерії є приватна особиста сторінка соціальній мережі Instagram, де вона спілкується з друзями.