Від кого народила Марія Яремчук? Співачка знайшла батька для своєї дитини кращого, ніж Олександр Пономарьов

Знаменита українська співачка Марія Яремчук декілька тижнів тому стала матір'ю вперше. Подейкували, що батьком може бути Олександр Пономарьов. Але хто ж тато насправді?

5 років тому популярна українська співачка Марія Яремчук збентежила публіку повідомленням про те, що вона завершує музичну кар’єру. Причина ховалася у її фобії виступати перед великою аудиторією. І хоча шанувальники до останнього сподівалася, що після паузи Марія Назарівна повернеться до своїх фанатів, цього не сталося.

Власне, до 2022-го Яремчук навіть не проявляла активності в соціальних мережах, але після 24 лютого співачка почала активно виходити на зв’язок на особистій сторінці в Instagram. Звичайно, ця сторінка публічна, і існує акаунт приватний, до якого у інших користувачів доступу просто немає. Як повідомляли інсайдери, саме там Марія опублікувала фотографії з величезним животом напередодні пологів.

Богдан Беспалов розповів про поповнення в сім’ї Марії Яремчук

Богдан Беспалов розповів про особисте життя Марії Яремчук
Богдан Беспалов розповів про поповнення в сім’ї Марії Яремчук

Такою інформацією на своїй платформі ділився Богдан Беспалов. А вже через декілька днів стало відомо, що Яремчук дійсно народила. Хто батько дитини залишається таємницею, як і вся інша сфера приватного життя Марії.

Деякі фанати схилялися до версії, що це може бути Олександр Пономарьов. Мовляв, співак досі проявляє активність на її сторінці, був до неї близький у період, коли вони співали дуетом, і навіть якось пожартував про роман з артисткою.

Але в пресі неодноразово з’являлися відомості про те, що Пономарьов зустрічається чи навіть і живе з жінкою, яка виконує обов’язки його концертного директора. Їхні спільні фотографії з’являлися в мережі 10 років тому, і навіть півроку тому Пономарьов через необережність Володимира Остапчука засвітився зі своєю імовірною коханою.

Тим часом Марія Яремчук насолоджується своїм материнством. Зірка не дає жодних коментарів і продовжує зберігати мовчання попри чадзвичайний ажіотаж в мережі на рахунок появи на світ її первістка.

Схожі статті