|
27.06.2024 15:20

Одяглася як капуста: 55-річна Надія Матвєєва посеред вулиці зняла футболку, а під нею – ще одна (Відео)

Зірка програми “Все буде добре” телеведуча Надія Матвєєва, яка два роки тому зізналася, що зустрічається із чоловіком на 20 років молодше, активно веде сторінку в Інстограм, де докладно розповідає про все, що з нею відбувається. Так, напередодні 55-річна Надія вирішила похвалитися обновками і як справжня творча особистість зробила це дуже незвичайним та оригінальним способом. У кадрі Надя з’явилася стоячи навпроти великого торгового центру у світлих штанах та футболці з принтом на грудях. Озираючись на всі боки, 55-річна Матвєєва стала знімати футболку, під якою була ще одна, але тільки в іншому відтінку.

“Коли в одному відео хочеш показати весь одяг, який щойно придбала”, – підписала відео Матвєєва.

Зазначимо, що вийшло дуже креативно!

Нагадаємо, що понад два роки тому телезірка приголомшила шанувальників новиною, що завела любовний роман із чоловіком на 20 років молодшим. У розмові зі своїм колегою Григорієм Решетником, Надія зізналася, що її мама та дорослий син сприйняли це не дуже позитивно, проте Матвєєва вирішила продовжити стосунки.

Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Вже пізніше у своїх постах у соціальних мережах, телезірка зізнавалася, що стосунки з молодим чоловіком її багато чого навчили. Вона поменшала контролювати ситуацію і дозволяти своєму обранцю самому приймати рішення.

Надія Матвєєва з коханим

Як склалися стосунки Матвєєвої та її чоловіка далі, не відомо. Сама знаменитість останнім часом не коментує особисте життя. Зате всі шанувальники помітили, що Надія останнім часом неймовірно погарнішала і стала виглядати, як мінімум, на 20 років молодшою. У її гардеробі з’явилося більше яскравих та стильних речей.

А що ви скажете з цього приводу?