“Я закохалась”: Надія Матвєєва розповіла про почуття не до молодого обранця, заради якого не послухала сімʼю

Популярна телеведуча Надія Матвєєва розповіла про свої почуття не до молодого обранця, заради якого не послухала сімʼю. Що відбувається у житті знаменитості?

Не так давно Надія Матвеєва дійсно здивувала свою публіку зізнанням про роман з молодим обранцем. У рамках великого ексклюзивного інтерв’ю телеведуча вперше розповіла про те, що в її житті з’явився коханий, заради якого вона навіть посварилася зі своїми рідними.

Так, близькі зірки не повірили у те, що почуття чоловіка абсолютно щирі, а підозрювали його у бажання нажитися на популярній ведучий. Що врешті-решт привело до того, що в родині відбувся серйозний конфлікт. Надія Матвєєва не розділяла думку сім’ї на цей рахунок.

Надія Матвєєва розповіла про свої почуття у відповідь на зізнання в коханні

Надія Матвєєва показалася у лікарняній палаті біля матері
Надія Матвєєва розповіла про свої почуття у відповідь на зізнання в коханні

Але візуально не можна сказати, що відчувається, ніби в Надії на все добре. Матвєєва багато працює, бере участь у найрізноманітніших заходах та івентах, і постійно отримує зізнання у коханні та любові від своїх фанатів.

Як наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram репост публікації підписниці, яка не стримувала своїх почуттів після зустрічі з Надією.

Надія Матвєєва розповіла про свої почуття у відповідь на зізнання в коханні. Скріншот особистої сторінки зірки

Варто зазначити, що зустріч була присвячена пухнастим улюбленця. Надія Матвєєва завжди намагається брати активну участь у створенні хорошої долі для чотирилапих. Ба більше, часто вона бере до себе маленьких друзів просто на перетримку, поки притоки не знайдуть для нього нового володаря. Це неабияк допомагає, адже у знаменитостей широка аудиторія, а також знайдеться багато людей, які захочуть взяти тварину з рук саме у зірки.

У зв’язку з цією діяльністю Надія вже давно отримала визнання від зоолюбителів, які високо цінують подібну сферу. І, звичайно, Матвєєва сама нагадує людям про те, що дуже важливо піклуватися про братів наших менших.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?